Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 137142 razy
słowa kluczowe: laska  koxa 
Autor

Laska dla koxa%-)

Releaser

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:03    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jako ze glosno ostatnio na temat kobiet, do tego zaczal sie sezon ziomowy a co za tym idzie zaczyna sie burza hormonow, chcialbym abysmy podzielili sie na temat swoich wizji kobiety godnej Wam uwagi mozna wrzucac foty nie tylko tych zdobytych ale rowniez i tych godnych Waszym zdaniem uwagi

Z gory przepraszam modow jesli ten post nie trafi w ich gusta i zostanie usuniety Prosibym jednoczesnie o nie dawanie sobie sogow na lewo i prawo, gdyz nie o soganie nam tu chodzi, prawda (!?) Jednoczesnie prosze o nie umieszczanie zdjec zawierajacych forme niecenzuralna (o czym mowi regulamin).

Post ma miec forme czysto informacyjna "co kto lubi", tak samo jak pytamy sie jakich firm srodki lubimy, jakie diety stosujemy, jakich lotek uzywamy itd.

zdr.

It's kind of fun to do the impossible.
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:05 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

YacoEB

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:05    Edytuj
"co kto lubi" - jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

q77

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:16    Edytuj

matip1987

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:17    Edytuj

.
Znawca -

awax

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:22    Edytuj

moim zdaniem takie dziewyny ;d solara;d pasuje dla koksa;d

dyslektykiem jestem :)
you have the big biceps:D
biceps is small dick its bigger:D

LeBron777 CinemaStudio

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:24    Edytuj

Ja wklejam moja przedostania zdobycz

EDIT: Releaser - to o tej mowilem lobuzie

Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2006-12-01 14:25:16

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -

YacoEB

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:29    Edytuj
awax ciekawe co dziewcze ma jeszcze w glowie bo jak ******..nik to dziekuje nawet za ksiezniczke z gwiazdka z nieba

LeBron777 CinemaStudio

A ta bym chcial miec

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -

phpcoder

e tam panowie

zalezy co rozwazamy
1.jesli przygode i dobry xxx to patrzymy na wyglad (no i zahcowanie)
2.jesli partnerke zyciowa (hehehehhe - ja oczywiscie nie bede jej mial bo podoba mi sie punkt pierwszy ) to musi miec piekne wnetrze i umysl

hehe, ja tam fotek nie bede wklajal , nie jestem jeszcze zaawansowanym koksem ale tak powaznie jesli dla mnie dziewczyna ma byc godna uwagi to najpierw musi miec cos w glowie - wyglad wszystkiego nie zastapi

Zmieniony przez - phpcoder w dniu 2006-12-01 14:31:23

phpcoder

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:35    Edytuj
dobra poszalejmy
moja pierwsza ukochana

druga moze byc taka

mniam, mniam (w jednym i drugim przypadku )

Zmieniony przez - phpcoder w dniu 2006-12-01 14:35:46

YacoEB

Wysłana - 01 grudnia 2006 14:40    Edytuj
phpcoder masz racje...bo za kilka lat mozemy sie przekonac ze kobite mamy piekna jak ta lala a dzielimy sie nia z sasiadem

Ps ladne i puste zawsze dla ludzi a taka gaseczka dla siebie musi miec wszystkiego po trochu.
Over

Odpowiedzi jest na 164 stron.     następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.