wiec tak mam 22 lata waże 93 kg przy 184 cm wzrostu i wszytsko byłoby ok gdyby tego cholernego brzucha nie było, chwilowo miałem przerwe z siłownią, na sfd nie zaglądam zbyt czesto ponieważ nie mam na to czasu, w pasie mam 95 i na serio strasnzie mnie to denerwuje bo reszta ciała jest ok a ten cholerny brzuch mnie normalnie powala zawsze miałem jakąłś taką tendencje do tego że brzuch mi szybko sie zatłuszczał, od jakichś 2 tyg próbuje cos z tym zrobić ok 4 razy w tyg biegam ok 40 min tylko własnie czytałem ze wszyscy biegają rano a ja biegam pod wieczór czy to ma jakies duze znaczenie?? mniej jem ale nie tak żebym sie głodził, robie brzuszki rano , popołudniu jak i wieczorem siłownia 3 razy na tydzien, stosowałem kiedys diete Kwaśniewskiego bardzo pomogła ale co z tego jak później przytyłem tyle samo ile schudłem, może pomógł by mi ktos z tym jak i co jesc ile i o której godzinie ?? może kupic jakiś spalacz?? ludzie pomocy bo na serio wstyd sie rozebrac ehh
Większosc biega [ aeroby ] rano, na czczo albo ciśnie aeroby po treningu siłowym ponieważ poziom glikogenu jest wówczas najmniejszy i ekektywniej spalic tkankę tłuszczową. Nie ma efektywniejszego sposobu na zrzucenie brzucha jak kontrola kaloryczna idąca w parze z dietą i odpowiednimi cwiczeniami. Ułóż dietę redukcyjną i bądź konsekwentny w jej przestrzeganiu. Brzuch poleci, ale mięśnie również. Mój sposób na redukcję to balansowanie na poziomie zerowego bilansu kalorycznego [ bez odejmowania kalorii ] i cięcie wysiłkiem fizycznym.
a najlepiej ogólnie poszukaj informacji w podwieszonym poście Charona.
Na temat treningu poszukaj informacji w dziale fitness, możesz robić aero między posiłkami nie będzie miało to większego znaczenia, ćwicząc brzuch nie pozbywasz się tkanki tłuszczowej z tej cześci ciała w jakiś szczególnie skuteczny sposób, więc bez przesady.
Ekspert -
1151343719000
Pacino
Wysłana - 26 czerwca 2006 19:46
to nic że miesnie poleca jestem na to dobrze przygotowany kurde zawziołem sie na ten brzuch i cholercia doprowadze go do ładu, przynajmniej nastawienie psychiczne mam dobre:) to juz połowa sukcesu czyli że jak bede biegał w nocy to bedzie to mało efektowne?? no jesli tak to od jutra to zmieniam
Nie czytałem całości, ale to co miałem powiedzieć już powiedziałem
Ekspert -
1151345361000
Pacino
Wysłana - 26 czerwca 2006 20:14
przeczytałem całość:) ellis czy byłbyś taki dobry i opisałbyś mi chociaz jeden taki dzien co i jak musiałbym zjesc?? reszte bym sobie juz sam jakos ułożył ale za ten pierwszy krok byłbym bardzo wdzieczny, no i za chwileczke zabieram sie do czytania o aetobach
To ciężki trening, ale jak chłopak ma determinację to da radę. Warto przejechac szóstkę bo efekt przy diecie będzie zadowalający.
Znawca -
1151346470000
streku
Wysłana - 26 czerwca 2006 20:28
J/sergiusz będzie brzuch jak tra lala
1151346533000
Pacino
Wysłana - 26 czerwca 2006 20:37
co to znaczy przejechać szóstkę??;) a i psychczne nastawienie jest wielkie mam nadzieje ze uda mi sie osiągnąć cel tylko na poczatku potrzebuję troche pomocy od was właśnie z ułożeniem tej diety