Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

LUDZIE POMOCY MUSZE ZRZUCIC BRZUCH

Pacino

Wysłana - 26 czerwca 2006 19:29    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

wiec tak mam 22 lata waże 93 kg przy 184 cm wzrostu i wszytsko byłoby ok gdyby tego cholernego brzucha nie było, chwilowo miałem przerwe z siłownią, na sfd nie zaglądam zbyt czesto ponieważ nie mam na to czasu, w pasie mam 95 i na serio strasnzie mnie to denerwuje bo reszta ciała jest ok a ten cholerny brzuch mnie normalnie powala zawsze miałem jakąłś taką tendencje do tego że brzuch mi szybko sie zatłuszczał, od jakichś 2 tyg próbuje cos z tym zrobić ok 4 razy w tyg biegam ok 40 min tylko własnie czytałem ze wszyscy biegają rano a ja biegam pod wieczór czy to ma jakies duze znaczenie?? mniej jem ale nie tak żebym sie głodził, robie brzuszki rano , popołudniu jak i wieczorem siłownia 3 razy na tydzien, stosowałem kiedys diete Kwaśniewskiego bardzo pomogła ale co z tego jak później przytyłem tyle samo ile schudłem, może pomógł by mi ktos z tym jak i co jesc ile i o której godzinie ?? może kupic jakiś spalacz?? ludzie pomocy bo na serio wstyd sie rozebrac ehh

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 czerwca 2006 19:37 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sergiusz

Wysłana - 26 czerwca 2006 19:37    Edytuj Cytuj
Większosc biega [ aeroby ] rano, na czczo albo ciśnie aeroby po treningu siłowym ponieważ poziom glikogenu jest wówczas najmniejszy i ekektywniej spalic tkankę tłuszczową.
Nie ma efektywniejszego sposobu na zrzucenie brzucha jak kontrola kaloryczna idąca w parze z dietą i odpowiednimi cwiczeniami.
Ułóż dietę redukcyjną i bądź konsekwentny w jej przestrzeganiu. Brzuch poleci, ale mięśnie również.
Mój sposób na redukcję to balansowanie na poziomie zerowego bilansu kalorycznego [ bez odejmowania kalorii ] i cięcie wysiłkiem fizycznym.
Znawca -

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 czerwca 2006 19:41    Edytuj Cytuj
Przeczytaj to:
http://www.sfd.pl/temat231127

a najlepiej ogólnie poszukaj informacji w podwieszonym poście Charona.

Na temat treningu poszukaj informacji w dziale fitness, możesz robić aero między posiłkami nie będzie miało to większego znaczenia, ćwicząc brzuch nie pozbywasz się tkanki tłuszczowej z tej cześci ciała w jakiś szczególnie skuteczny sposób, więc bez przesady.

Ekspert -

Pacino

Wysłana - 26 czerwca 2006 19:46    Edytuj Cytuj
to nic że miesnie poleca jestem na to dobrze przygotowany kurde zawziołem sie na ten brzuch i cholercia doprowadze go do ładu, przynajmniej nastawienie psychiczne mam dobre:) to juz połowa sukcesu czyli że jak bede biegał w nocy to bedzie to mało efektowne?? no jesli tak to od jutra to zmieniam

6roove

Wysłana - 26 czerwca 2006 19:56    Edytuj Cytuj
tu masz dyskusje o aerobach z dzialu Fitness: http://www.sfd.pl/temat74216-strona1/

----> www.pajacyk.pl <----

na weekendach mnie NIE MA!

::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue

Znawca -

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 czerwca 2006 20:09    Edytuj Cytuj
Nie czytałem całości, ale to co miałem powiedzieć już powiedziałem

Ekspert -

Pacino

Wysłana - 26 czerwca 2006 20:14    Edytuj Cytuj
przeczytałem całość:) ellis czy byłbyś taki dobry i opisałbyś mi chociaz jeden taki dzien co i jak musiałbym zjesc?? reszte bym sobie juz sam jakos ułożył ale za ten pierwszy krok byłbym bardzo wdzieczny, no i za chwileczke zabieram sie do czytania o aetobach

streku

Wysłana - 26 czerwca 2006 20:18    Edytuj Cytuj
J.W

I

http://www.sfd.pl/temat249347/ polecam A6W mi po tym spadło 4-5cm brzucha a efekty juz zauwazalne po oko 2 tyg

sergiusz

Wysłana - 26 czerwca 2006 20:27    Edytuj Cytuj
To ciężki trening, ale jak chłopak ma determinację to da radę.
Warto przejechac szóstkę bo efekt przy diecie będzie zadowalający.
Znawca -

streku

Wysłana - 26 czerwca 2006 20:28    Edytuj Cytuj
J/sergiusz będzie brzuch jak tra lala

Pacino

Wysłana - 26 czerwca 2006 20:37    Edytuj Cytuj
co to znaczy przejechać szóstkę??;) a i psychczne nastawienie jest wielkie mam nadzieje ze uda mi sie osiągnąć cel tylko na poczatku potrzebuję troche pomocy od was właśnie z ułożeniem tej diety

Odpowiedzi jest na 19 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.