Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

LASKI OCENCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SFD

Wysłana - 13 maja 2004 10:19    Edytuj Cytuj
A KTO WAM POWIEDZIAL ZE TO PISMA DLA GEJOW???.......NORMALNY FOTOMODELING,NIE ROZSTEPODELING:)........CZY WY JESTESCIE TAK ZACIEMNIALI????.........A POSRANCE DLA WASZEJ WIDOMOSCI TWARZ JEST JASNIEJSZA BO SKORE NA TWARZY PODCZAS OPLANIA NA PLAZY SIE CZESCIEJ CHRONI.....ULOMKI

XXwisienXX

Wysłana - 13 maja 2004 10:29    Edytuj Cytuj
no kurcze ale z ciebie twardy s****iel,noo i jaka masz fajna dziewczyne,jaaaa dasz mi na nia popatrzec???? a teraz do rzeczy:
-skad wiemy jakie to pismo,hhmmm patrzac na twoje zdjecie to nie trudno sie domyslec...
-130 na klate,brawo zostan naszym mistrzem
-dziewczyna,wow no tu stary nie mam argumentow,jestes za***isty,ja tez mialem kiedys dziewczyne i nawet sie przytulalismy ale to bylo w podstawowce,potem zrobily mi sie rozstepy i mnie rzucila
ale jestes fajny,szkoda tylko,ze nie napisales ,ze twoja dziewczyna nazywa sie Stasiek i codzien rano peenetruje ci zwieracze ku twojej radosci....nie napinaj sie tak i zacznij sie leczyc

podatny na anielskie wdzieki

SFD FIGHT CLUB

Quart

Wysłana - 13 maja 2004 10:33    Edytuj Cytuj
wygląd nie świadczy o pedalswie ale zakładanie takiego posta juz tak :]
no i te wypowiedzi na poziomie...widac ze jak wiekszac PROSTEGO społeczenstwa poddajesz sie stereotypom i nie masz własnego zdania

Zmieniony przez - Quart w dniu 2004-05-13 10:34:43
Znawca -

SFD

Wysłana - 13 maja 2004 10:37    Edytuj Cytuj
Sami jestescie stereotypem karku pajace.........ja sie wylamuje i cos z soba robie.....Zastanow sie idioto....

attika

Wysłana - 13 maja 2004 10:38    Edytuj Cytuj
Panowie proszę o spokój
jak Który nie ma apetytu na autora to niech go nie obrzuca błotem, bo NIC TYM NIE ZYSKA
zdaje się że to Panie miały się wypowiadać
Buziaki

MaDaJ

Wysłana - 13 maja 2004 10:51    Edytuj Cytuj
http://sexy.onet.pl/
musiłem to wkleić

Quart

Wysłana - 13 maja 2004 10:54    Edytuj Cytuj
Znawca -

booe

Wysłana - 13 maja 2004 10:54    Edytuj  Cytuj
panie angello daj pan swoje zdjęcia jak sie panu pierwszy wąs rzuci. dwa miesiące po operacji przyszycia jaj to troche za wcześnie

booe
Specjalista -

XXwisienXX

Wysłana - 13 maja 2004 10:59    Edytuj Cytuj

podatny na anielskie wdzieki

SFD FIGHT CLUB

Quart

Wysłana - 13 maja 2004 11:13    Edytuj Cytuj
ja sie wylamuje i cos z soba robie.....
to dobrze ale kogo obchodzi ze miałes zatwardzenie IDIOTO
Znawca -

Odpowiedzi jest na 21 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

LASKI OCENCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.