Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

LASKI OCENCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tribalman

Wysłana - 13 maja 2004 09:22    Edytuj Cytuj
Jesteś może meterosexualny?

Hrhrhr Łelkam Bek

attika

Wysłana - 13 maja 2004 09:24    Edytuj Cytuj
tribalmanku
co Ty za czasopisma czytasz???
a torebkę dasz ponosić? ..faaaajna co nie?

tribalman

Wysłana - 13 maja 2004 09:26    Edytuj Cytuj
Czytam tylko glamour
Idę właśnie kupić nowe kosmetyczki
A od mojej torebki sio! sio!
hihih

ps. lucyper sog

Hrhrhr Łelkam Bek

SFD

Wysłana - 13 maja 2004 09:35    Edytuj Cytuj
Pewnie 90 % z was nie tknelo w zyciu pozadnej kobietki.tylko jakies.....dlacie spokoj jestescie godni pozaloawania..mozg obrosla wam kopksem.......Wychodzac na plaze ubieracie koszulki zeby zakryc sadlo i rozstepy....:)......Slucham ktory z was cos osiagnal????..............beka

XXwisienXX

Wysłana - 13 maja 2004 09:38    Edytuj Cytuj
nom,wpeirdalamy koks,chodzimy w dresiwie i smiejemy sie z takich gejochow co zamieszczaja swoje fotki na sportowym forum z upudrowaną facjatą.
a o testosteronie to ty mi nie ******l bo chyba cierpisz na jego niedobor,na korzysc estradiolu i progesteronu

podatny na anielskie wdzieki

SFD FIGHT CLUB

XXwisienXX

Wysłana - 13 maja 2004 09:46    Edytuj Cytuj
"A wyglad nie swiadczy o pedalastwie...." oczywiscie ,ze nie wyglad tylko rozepchana dziurka,ale dam 10000 PLN,ze jestes gejoszkiem

Zaloze sie ,ze masz na temat ludzi dobrze zbudowanych potezne kopmleksy,taaa pewnie kiedys poszedles na silke w jakims gejoskim ubraniu i juz twoj sposob witania doprowadzal wszystkich do ROTFL-a i masz w zwiazku z tym traumatyczne przezycia,lecz sie czlowieku!!! hhmm co wiecej,pytasz sie co ktos osiagnol???a co ty osiagnoles???fotografowanie sie do gejoskich pisemek w sceneri greckich wysp nie jest cyba marzeniem czyjegokolwiek zycia,ale rozni ludzi rozne potrzeby.Moze ciebie to jara...wazne ,ze twojemu chlopaczkowi sie podoba no a teraz *******laj z tego forum bo to forum dla sportowcow a tam nie ma miejsca dla takich pedalkow jak ty

SFD FIGHT CLUB

SFD

Wysłana - 13 maja 2004 09:46    Edytuj Cytuj
angello -> ile ty masz lat ?

SFD

Wysłana - 13 maja 2004 09:51    Edytuj Cytuj
o kurde to było niegrzeczne z mojej strony..

sprostowanie: "oczywiscie jeśli mozna spytać panią o wiek to poprosze"

XXwisienXX

Wysłana - 13 maja 2004 09:54    Edytuj Cytuj
ale Lol dopiero teraz zobaczylem,ze post zostal przeniesiony z.. URODY hahahahahha

tak na sero to jestes piekny,wszyscy mamy kisiel w majtach na twoj widok,zostan naszym mastah,błagamy

CIAO

SFD FIGHT CLUB

SFD

Wysłana - 13 maja 2004 10:10    Edytuj Cytuj
.....Moze to i jara moja laske.......jakos sie mnie nie wstydzi.....a wy mozecie na takie dziewczyny tylko popatrzec.....Dziewczyna niezwylke wartosciowa no i czegops dokonala......bo zostac wice mistrzynia swiata w tancach latynoameryklanskich tez nie byle co....a...........na tym zdjeciu mam 17 lat!!!!!............Teraz troche wiecej........na klatke wyciskam obecnie 130........

Odpowiedzi jest na 21 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

LASKI OCENCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.