Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6974 razy
Autor

Kurs masażu w Warszawie

SFD

Wysłana - 18 listopada 2004 23:28    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Chciałbym się zapisać na kurs masażu w Warszawie. Znalazłem strony www takich kursów. Kosztują około 1000 zł w wymiarze 100h. Oto chodzi, że takie kursy przygotowują(przynajmniej teoretycznie) do pracy w zawodzie masażysty, a mnie zawód taki mało obchodzi. Chce nauczyć się masażu dla samego siebie nie wiąże z tym swojej przyszłości zawodowej. I jak na kieszeń studenta 1000 to za dóżo.No i w sumie 100h to kupa czasu taki kurs trwa wtedy ze 3 miechy. Czy ktoś zna jakeś tańsze kursy? I czy ktoś na takowych był ? Czy na nich można rzeczywiście się czegoś nauczyć?
Dla zainteresowanych te 3 strony o kursach to: heros.pl; DARING(poszukajcie w googlach) i jeszce gdzieś 3 link mi się zagubił :) .

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2007 18:18 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

masaz

Wysłana - 05 marca 2007 18:18    Edytuj Cytuj

oprocz kursow masazu w pelnym formacie kilkuset godzin rozlozonych w czasie sa kursy wprowadzajace do masazu juz od jednego dnia do kilku dni w zaleznosci od trudnosci techniki i nie maja wiele teorii/anatomii/fizjolofii czy patologii.

z reguly sa to weekendy albo kursy wieczorowe dla profesjonalych masazystow - ale niektore z nich sa otwarte dla wszystkich, wlaczajac niepelnoletnich a nawet dzieci pod opieka rodzica.

poniewaz sa to kursy specjalistyczne (nie masaz klasyczny, ktory jest wprowadzeniem do kariery masazu) nie sa to wcale kursy najtansze, ale pozwalajace na wykonanie krotkiegu zabiegu w rodzaju zabiegu przed/po cwiczeniach czy zawodach.

oprocz kursow publicznych sa rowniez kursy prywatne, organizowane np przez klub sportowy dla swoich zawodnikow, by dac im podstawowe umiejetnosci wykonywania zabiegow w ramach samopomocy miedzy zawodnikami.

jest to jeden ze sposobow jak klub moze uniknac kontuzji zawodnikow i problemow z tym zwiazanych.

w wielu orientalnych sztukach walki masaz jest czescia programu nauki

[http://massagethai.info] masaz tajski warszawa kursy masazu tajskiego

kradam

Wysłana - 05 marca 2007 20:52    Edytuj Cytuj
Dałbyś jakąś nową fotkę...
Specjalista -

masaz

Wysłana - 05 marca 2007 21:03    Edytuj Cytuj
daje tylko najlepsze fotki i tez nie pamietam jakie poprzednio tutaj wstawilem - jak chcesz obejrzec na wlasne oczy masaz tajski, zrobic wiele fotek albo i film to urzadz pokaz masazu tajskiego w swoim klubie.

Zobaczysz takie techniki ktorych jeszcze nie mam na zdjeciach - a jesli bardzo chcesz to mozesz byc nawet sam krolikiem doswiadczalnym w czasie pokazu

[http://massagethai.info] masaz tajski warszawa kursy masazu tajskiego

adamkowal

Wysłana - 07 maja 2010 14:40    Edytuj Cytuj
bylem na fajnym kursie masazu z gowork.pl w warszawie moge polecic.

http://www.gowork.pl/programy_promocyjne,19

Jest ok bo przynajmniej duzo praktyki mi sie podobalo

swierczek

Wysłana - 05 kwietnia 2011 11:43    Edytuj Cytuj
Polecam kursy w Akademii Masażu Karuna. Byłam i jestem zachwycona.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kurs masażu w Warszawie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.