Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 655 razy
słowa kluczowe: kurs  instruktorski 
Autor

Kurs instruktorski

bushi87

Wysłana - 03 lutego 2010 21:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, wie ktoś może gdzie bym mógł odbyc kurs na instruktora samoobrony czy instruktora Judo? Chodzi mi glownie o rejon wielkopolski, ale i nie tylko.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lutego 2010 23:19 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Jodan

Wysłana - 03 lutego 2010 23:19    Edytuj Cytuj
PZJudo organizuje takie kursy. najlepiej sprawdź na pzjudo.pl
Specjalista -

Cinoslaw

Wysłana - 06 lutego 2010 17:03    Edytuj Cytuj
Do Częstochowy kawałek drogi ale jak będzie Ci pasować to zbiera się grupa na kurs samoobrony, więcej pod linkiem :

http://www.ajd.czest.pl/index.php?idm=9&idm2=106

Uczelnia znajduje się rzut beretem od Dworca PKP, jakieś 300 m.

Jak będziesz miał pytania to pisz na admin@cinekball.pl, może będę w stanie pomóc bo sam będę teraz składał papiery na kurs.

Kawałek z Poznania jest ale z dworca naprawdę bliziutko więc tylko przejazd trzeba liczyć, ma to być kurs weekendowy więc jeżeli byłbyś chętny to pisz to grupa zbierze nam się szybciej a nocleg zawsze mogę zaoferować.

bushi87

Wysłana - 07 lutego 2010 22:12    Edytuj Cytuj
Jestem studentem III roku Wych-Fiz, jestem na V semestrze i w tym roku koncze studia licencjackie, zwalnia mnie to jzu od czesci ogolnej? I jaka jest cena?

Cinoslaw

Wysłana - 07 lutego 2010 22:44    Edytuj  Cytuj
Jestem w takiej samej sytuacji, normalnie trzeba mieć papierek ale z tego co rozmawiałem to właśnie w takiej sytuacji można papier donieść później i nie ma problemu, więc jesteś zwolniony, cena jak wszędzie, ogólne to koło 300-500 zł, za specjalistyczne około 800-1200 zł, u nas nie dowiadywałem się specjalnie o cenę bo nie gra to dla mnie roli bo tak czy siak idę.

Natomiast wygląda to tak że jak zbierze się grupa, około 20 osób bodajże (u nas koło 12 osób jest aktualnie z tego co słyszałem) to wtedy przez 3 miesiące w weekendy jest pierwsza część a następnie 3 miesiące następna.

Berton

Wysłana - 13 lutego 2010 22:31    Edytuj Cytuj
systematycznie kursy instruktorskie prowadzi AWF Katowice

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.