SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Kurczak pieczony, czy smażone filety?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7789

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10675 Napisanych postów 44878 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
Jest jakaś różnica w zawartości białka w pieczonej piersi z kurczaka, a w smażonych filetach? Bo wydaje mi się, że na smażonych filetach bym lepiej wyszedł ( głównie chodzi o czas )
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10675 Napisanych postów 44878 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
Przede wszystkim zdrowiej jest gotować w wodzie ;)

Pozdrawiam
Stassi

Zmieniony przez - Stassi w dniu 01-04-01 16:26:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10675 Napisanych postów 44878 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
Wow, co za szybkość Jak to? Mam te filety ugotować w wodzie?? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 396 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2410
Tak,masz je ugotować w wodzie.Możesz dodać jakieś warzywka lub kostkę rosołową i gotowac ok.10-20minut.Jeśli nie chcesz gotowanego filecika to możesz upiec w piekarniku zawijając go wczesniej w folię aluminiową.Pycha

WitF1

WitF1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10675 Napisanych postów 44878 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 57734
Oki, dobrze wiedzieć, thx!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 241 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3405
Polecam fileciki duszone. Na teflonie pod przykrywką, bez tłuszczu. Łyżka wody i przyprawy.

kulmar

Pozdrawiam

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta na mase

Następny temat

Platki owsianki ........