Chodzi Ci o jakieś proszki, czy o ten co jest w balonach?
___________________________ Naczelnik "Styli Tradycyjnych" "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama Cytat roku SFD: "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
___________________________ Naczelnik "Styli Tradycyjnych" "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama Cytat roku SFD: "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
------------------------------ Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
"Moderator w dziale Trening"
1046532087000
mistral
Wysłana - 01 marca 2003 16:37
chodzi mi o jakis w areozolu
Dąż do doskonałości Mistral
Dąż do doskonałości Mistral
1046533035000
croux
Wysłana - 01 marca 2003 16:59
witam.... gaz rozwesalajacy to albo podtlenek azotu czy jakos tak...... mam znajomego stomatologa ktory kiedys to mial w gabinecie ale od jakiegos czasu ciezko jak cholera go dostac po jest jego ilosc jest rejestrowana ...a szkoda
pozdrawiam
1046534364000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 01 marca 2003 17:21
To nie chodziło o taki co się po nim głos piskliwy robi?
olokk możliwe bo swoim głosem wtedy rozbawisz pare osób
"Gangland van.dal Mielec!" "Brygada ZOJ-u Rullez!" "Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,ale której nie warto traktować poważnie".
ja ci proponuje isc do lekarza i na wdychac sie czystym tlenem stary rozbawi cie jak cholera a da takiego kopa lepsze ni narkotyk. jak po niuchasz 25 minut to schodek ktory ma 15cm bedziesz go widzial jak by mial 1,5m mowie totalny odlot polecam
podtlenek azotu dostaniesz w punkcie handlującym gazami technicznymi (np. Linde) zabulisz trochę bo płacisz za gaz i za butle 300zeta wydaje mi sie minimalną kwotą jaką byś musiał przygotować
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć" BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA MAFIA SFD RULEZ Szacunek Lojalność Zaufanie AGILITY HANDLER PRO sklep zawiesza działalność do odwołania