logo
zamknij zamknij

Kulturystyczny omlet po chińsku by BiggerStronger

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 844

0 5 0
napisał(a)
biggerstrongerbialystok
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 427 Wiek 20 lat Na forum 145 dni Przeczytanych tematów 5706
Składniki:
250g białek jaj
150g mieszanki chińskiej
125g ryżu
100g podsmażonej piersi z kurczaka
5g oleju kokosowego/masła klarowanego do smażenia
50g ketchupu kotlin light
Przyprawy(sól, pieprz, papryka słodka, papryka ostra)


Wszystkie składniki mieszamy, na rozgrzaną patelnię z olejem koko wylewamy naszą masę, smażymy z jednej strony aż do ścięcia, przewracamy, wykładamy i zajadamy !
1
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
K_PS
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3795 Napisanych postów 34487 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 248230
Robiłem podobnie, smaczne wychodzi

Przydałoby sie jeszcze BWT dorzucić do przepisu

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy” [b]ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/%5BBLOG%5D_K_PS_w_kuchni-t1081825.html [/b] "WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

napisał(a)
MamaStiflera
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 18 lat Na forum 38 dni Przeczytanych tematów 25
Jak dla mnie za dużo ketchupu. Nie mniej jednak zapowiada się na smaczny ;)



Zmieniony przez - MamaStiflera w dniu 2017-03-19 21:39:18
napisał(a)
Malinowa Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1853 Napisanych postów 19677 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78810
Zamiast mieszanki chińskiej można by dodać poszatkowaną kapustę pekińską

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś” Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/%5BBLOG%5D_Cud%2Cmi%C3%B3d_i_MALINA_-t1082118.html

napisał(a)
tomciom_1987
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 29 lat Na forum 29 dni Przeczytanych tematów 19
byczo :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Klejący się ryż

Następny temat

Zupa tajska by cod123