Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kuba Tokarz ma szanse znowu chodzić

P4w3l

Wysłana - 03 listopada 2006 13:17    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez MaTEO z działu 'Ważne informacje'.

Sprawdź swoje BMI

Jako że mam w ręku świeżutki nr "Życia na gorąco" ;]... to postanawiam wkleic artykul o Kubie z tego tygodnika. Chciałbym zwrócić uwage na nr konta na który mozna wplacac pieniadze potrzebne m.in. Kubie.

oto link:
http://img80.imageshack.us/img80/3203/1005844ck1.jpg

Zmieniony przez - P4w3l w dniu 2006-11-03 13:18:51

"All the hours spent watching TV will be replaced by training. Instead of your good smelling girlfriends, you will be rolling around with bad smelling, sweaty men. Your ears will become deformed until they look like cauliflowers. Your fingers will become calloused and you joints will hurt, your knees and ankles will never be the same again. Yet, you will be able to practice this sport JiuJitsu and you WILL love it!" - Ad for a Jiu-Jitsu school in Sao Paulo, Brazil

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 listopada 2006 00:29 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jodan

Wysłana - 05 listopada 2006 00:29    Edytuj Cytuj
Dla przypomnienia - Kuba Tokarz to jeden z nas. jeszcze niedawno temu sportowiec, jeden z czołowych judoków młodego polokenia, obiecujący zawodnik bjj.
stanął w obronie kolegi katowanego przez pijanych meneli, otrzymał pchnięcie nożem w kręgosłup, co sparaliżowąło go od pasa w dół. dzięki pieniądzom uzyskanym m.in. od nas, userów SFD, oczywiscie także dzięki wielu innym ludziom dobrej woli, jego rehabilitacja postępowała w miarę pomyslnie.
teraz jest możliwość przywrócenia mu choć częściowej władzy w nogach. szcegóły w artykule, który autor posta wrzucił na imageshacka.
pomoglismy Kubie bezpośrednio po tragedii, pomóżmy i teraz, gdy znów potrzebuje naszego wsparcia.
skorzysta na tym nie tylko on, ale takze wielu innych ludzi, którym wypadek lub choroba uszkodziły kręgosłup.
wspomniany w artykule numer konta Dolnośląskiej Fundacji Rozwoju to:
Bank Pekao SA
45 1020 1994 1111 0000 2495 6839

niestety nie podano, jak nalezy dedykować wpłatę/przelew.
Jednak po niedzieli zadzwonię do tej fundacji i dokładnie wypytam, w czym rzecz.

Hardened

Wysłana - 05 listopada 2006 11:14    Edytuj Cytuj
Wypytaj o szczegóły, ja na pewno poślę kasę.

MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> [http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97]

e0r

Wysłana - 05 listopada 2006 11:32    Edytuj Cytuj
Jakże smutne jest to że młody chłopak chcąc pomóc koledze teraz nie chodzi przez jakichś durni. Pomogę mu na ile mogę. Niech ktoś poda tą dedykację...

Zmieniony przez - e0r w dniu 2006-11-05 11:33:04

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

Jodan

Wysłana - 05 listopada 2006 14:01    Edytuj Cytuj
oto, e-mail, jaki wysłałem do rzeczonej Fundacji:
Witam
Piszę do Państwa w następującej sprawie. Jestem członkiem społeczności a zarazem administracji Sportowego Forum Dyskusyjnego www.sfd.pl , gdzie porusza się sprawy związane z róznymi apektami sportu.
Bezpośrednio po tragedii Kuby, który jest przecież jednym z nas, sportowcem, zorganizowaliśmy zbiórkę pieniędzy dla niego wśród członków naszej społeczności.
Teraz, w związku z przybliżająca się szansą dla Kuby znów organizujemy taką akcję, do czego sygnał dał nam artykuł w "Życiu na gorąco". Otrzymuję już wiadomości od zainteresowanych udziałem w akcji członków naszej społeczności. Oto link do informacji, którą zamieściliśmy: http://www.sfd.pl/temat298191/
Dane podane w rzeczonym artykule "Żng" są jednak nieprecyzyjne - nie jest podany adresat ani dedykacja przelewu. Mała rzecz, ale konieczna dla jego zrealizowania. Dlatego proszę o ich podanie zwrotnym e-mailem, danych kompletnychi: adresat-numer konta-dedykacja, oraz, o ioe to możliwe, krótkiej informacji o całej sprawie, pochodzącej nie z prasy, lecz bezpośrednio ze źródła.
Proszę o szybką odpowiedź, ze względu na czekających juz na nią ludzi dobrej woli.
Pozdrawiam
(...)

mm90

Wysłana - 05 listopada 2006 15:54    Edytuj Cytuj
co za sk.urw.ysyny mu to zrobiły, nie mieści mi się to w głowie.
ale cóż takie mendy żyją na tym 'cywilizowanym' świecie.

Zmieniony przez - mm90 w dniu 2006-11-05 15:54:55

Pozdrawiam

wilk80 ZASŁUŻONY

Wysłana - 05 listopada 2006 17:51    Edytuj Cytuj
Przypomina mi to sprawę Andrzeja Firsta. Wczoraj w TV usyszałem, że w jego zabójstwo podobno był zamieszany ktoś z gangu "Krakowiaka", który wczoraj dostał dożywocie. Wie ktoś może coś więcej na ten temat? Bo ja cały czas byłem przekonany, że to przypadkiem akurat trafiło na Firsta...

Swoją drogą - takich ludzi, jak te skur.wysyny to bym wystrzelał.

"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba

-Baca-

Wysłana - 05 listopada 2006 18:00    Edytuj Cytuj
tu post w którym pomagalismy Kubie: http://www.sfd.pl/temat153646/

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typer%C3%B3w__X_Edycja-t791009.html]

!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 05 listopada 2006 23:55    Edytuj Cytuj
Czekamy z niecierpliwością na info o Kubie!
Wilk ---&gt; @

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !

MDRAGON

Wysłana - 06 listopada 2006 09:56    Edytuj Cytuj
chętnie pomogę jak tylko jodan napisze co i jak

trening -> ból -> rozwój

Ekspert -

Jodan

Wysłana - 06 listopada 2006 10:41    Edytuj  Cytuj
Oto, co dziś otrzymałem:

&quot;Witamy
Odpowiadając na Państwa e-mail informujemy, że Kuba Tokarz jest pod stałą opieką Katedry i Kliniki Neurochirurgii AM we Wrocławiu. Klinika ta opracowuje unikalną metodę wszczepiania komórek macierzystych do kręgosłupa. Kuba został zakwalifikowany jako pierwszy pacjent do tego typu operacji. Konieczny był zakup endoskopu, który kosztował ponad 130 tys. zł i nie został do końca spłacony. Fundacja nasza prowadzi zbiórkę pieniężną aby spłacić dostarczony do Kliniki endoskop. Każda nawet najdrobniejsza kwota umożliwi nam spłacenie zadłużenia. Wpłat można dokonywać na konto: Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia 50-420 Wrocław, ul. Traugutta 112 Bank Pekao SA I Oddział Wrocław nr konta 45 1240 1994 1111 0000 2495 6839 z dopiskiem darowizna &quot;Endoskop&quot;
Z poważaniem
Jerzy Kuś
Dyrektor Zarządu&quot;

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kuba Tokarz ma szanse znowu chodzić

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.