Od jutra chce zaczac powoli wracac do sportu.... mam zrobic jeszcze USG, które pokaze czy moge czy bede sie bawil na smiesznych ciezarach (ktore teraz i tak sa poza moim zasiegiem). Dziennik zakladam w celu mobilizowania siebie. Mozna jechac - bardziej bede sie mobilizowal
Cos o mnie: wiek: 24 lata waga: z 67kg wzrost: 173cm obwody: szkoda pisac, ale lapa 32cm, udo 56cm - takie najwazniejsze
wyniki w chwili obecnej: nie mam pojecia
zdjecia z dzisiaj:
jak widac malo co ze mnie zostalo (porównujac do szczytu).
Jesli sie okaze, ze po tyg zrezygnuje z tego ambitnego planu to dziennik pojdzie do kasacji .
no wiem ale dla Ciebie wypyerdole wszystko co każesz :*
"Miota nim jak szatan..."
1251664533000
Kuba_SnK
Wysłana - 30 sierpnia 2009 22:37
czy bedzie ciekawie? jasne... kiedys wstalem 200 i wciagnalem 250... a zanim do 100kg dojde w tych cwiczeniach to z 10 tyg minie to samo w lawce
planuje zaczac od 50kg na siad, lawke, ciag ... ze 4 serie po 8 powtórzen + jakies male dodatkowe cwiczenia co by trening nie trwal dluzej niz 30-40min
Helss: to ma pojsc 150 - 110 - 190 i ani kg mniej
Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2009-08-30 22:37:49
Witam Cię Kuba Szkoda że rok temu nie trafiłem na forum Dzienników Treningowych Wtedy mógłbym śledzić na bieżąco Twoje wypiski z Twojego poprzedniego dziennika . A naprawdę jest tam interesująca lektura nie tylko dla kogoś kto ćwiczy TS . No cóż mam nadzieję że wrócisz do formy bo szkoda takiego talentu i wręcz nadludzkich możliwości siłowych Mam rozumieć że spadek formy spowodowany był chorobą stąd między innymi to badanie USG ? Pozdrawiam i będe z ciekawością śledził jak coś .