dobra jak znajdziesz na forum miesce w ktorym mozesz napisac prosbe o ta posade to dzial jest twoj nie mowie o moderatorach ani administracji
zoofile
CZERWONY HANDLARZ
Cytat roku SFD "...W regulaminie SFD jest napisane ze kto jedzie na moderatorow ten ma prze***BANe..."
CZERWONY HANDLARZ
Bene mori praestat, quam turpiter vivere
Specjalista -
1044976517000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 11 lutego 2003 16:33
Proponuje w Targowisku
___________________________ Naczelnik "Styli Tradycyjnych" "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama Cytat roku SFD: "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
___________________________ Naczelnik "Styli Tradycyjnych" "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama Cytat roku SFD: "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Jeśli nie ma sprzeciwów... To w takim razie gratuluję. Van.dal został drugim modem Targowiska
niestety ale nie chca mi dac nikogo do pomocy bo podobno ten dzial to kicha a nam sie tak za***iscie tu gaworzy hehehe!!! no i mam kandydata na drugiego moda czyli pana X ale nie chca dac
no ale van.dal jak powalczysz z X na solo to moze ty wygrasz ta posade
CZERWONY HANDLARZ
Cytat roku SFD "...W regulaminie SFD jest napisane ze kto jedzie na moderatorow ten ma prze***BANe..."
CZERWONY HANDLARZ
Bene mori praestat, quam turpiter vivere
Specjalista -
1044978060000
xero
Wysłana - 11 lutego 2003 18:15
Ja ci ****a powalcze bylem pierwszy ustawiac sie w kolejke jak mogles Glodziu po tym co przszlismy??
"Trzeba się urodzić albo królem, albo głupcem..."
Moderator na emeryturze.
Specjalista -
1044983755000
van.dal
Wysłana - 11 lutego 2003 18:48
hehehehehethx Olokkxero wyskakuj......z kasy mi na abonamentGlodziu nie denerwuj się przecie to żart był.Ja też proponuje pana x na modaAle jakby co to pogrubienie też by byłoKto powiedział że yen dział to kicha zaraz z nim to załatwie za soloGady jedne
"Gangland van.dal Mielec!" "Brygada ZOJ-u Rullez!" "Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,ale której nie warto traktować poważnie".
van robimy zbiurke na twoj abonament a tak wogle to najlepszy dzial na SFD zakochalem sie w nim...
Moderator na emeryturze.
Specjalista -
1044985883000
xero
Wysłana - 11 lutego 2003 18:51
w dziale nie w Glodzie
Moderator na emeryturze.
Specjalista -
1044985901000
van.dal
Wysłana - 11 lutego 2003 19:01
To pewno że dział jest naj najlepszyajakA tak na marginesie nie mogę tak szybko wysyłać wiadomości więc podam linka tuhttp://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=67605 koleś handluje sterydami siłabolinusunąć tam gada myster Glodziuajak
"Gangland van.dal Mielec!" "Brygada ZOJ-u Rullez!" "Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,ale której nie warto traktować poważnie".