Tak, to nie są jaja. Jeśli kiedykolwiek wnerwił cię jakiś zawodnik w UFC albo walka potoczyła się nie po Twojej myśli masz teraz szansę odwrócić bieg wydarzeń. Wcielasz się w jednego z 22 fighterów lub tworzysz swojego i powoli pniesz się po drabinie zwycięstw, aby na końcu zmierzyć się z... sami zobaczycie. Wybór zawodników lekko może rozczarowywać, bo nie znajdziemy tutaj Arlovskiego, Mira, Coutura czy Sobrala. Z drugiej strony gra jest z 2000 r więc nic dziwnego że skład jest trochę starszy. Możemy wcielić się w Big Daddyego, Liddela, Mezgera, czy nawet Marco Ruasa no i oczywiście wielu innych, min. Tito, którego wielki łeb jest pięknie wyeksponowany na zdjęciu w grze. Na początku raczej negatywnie podszedłem to tej giery z powodu błędów technicznych, czyli przede wszystkim przycinanie się dźwięku oraz niemożność włączenia 2 fajnych trybów, ale później jak się rozkręciłem błędy przestały być aż tak bardzo zauważalne a walki zaczeły być wciągające. Trzeba przyznać że naprawdę miło się gra, a poza tym to w końcu MMA. Szkoda tylko że nie można zapisać stanu gry, albo ja tego nie potrafie, bo tryb kariery jest niezły. Można w nim poprawiać statsy swojego zawodnika lub nabywać nowe ciosy. Ale dość przynudzania.
Dopiął swego, znalazł i mamy grę. Oj nałapiesz SOGów, nałapiesz (o ile będzie miał kto Ci je dawać).
Jutro z rana puszczę ściąganie. Wielke dzięki Mistmare!
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -
1147643322000
Mistmare
Wysłana - 15 maja 2006 00:02
Heh sogi są miłe ale za bardzo mi na nich nie zależy, jestem raczej ciekway jak wam się giera spodoba. W moim przypadku apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Moja ulubiona kombinacja: Iceman - lewy prosty, lewy prosty i miażdżący lewy okręzny highkick. Wypróbujcie.
Moja lewa noga to mój kapitał
Znawca -
1147644121000
Tony Scarf
Wysłana - 15 maja 2006 00:05
wielkie dzieki za giere. Jutro sobie ściągne ( i sprawdze te kombinacje pozdrowka
1147644304000
saib__ ZASŁUŻONY
Wysłana - 15 maja 2006 00:24
A jednak ściągam teraz. Rano tylko dociągnę emulator. Nastawiłem FlashGeta. Tę kombinację (i wiele innych) wypróbuję na pewno.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -
1147645440000
ydgard
Wysłana - 15 maja 2006 00:48
kurde mam problem, nie chce mi sie strone megaupload odpalic :/ w ogole, to mocnego sprzetu potrzeba do tej gry?
Nic nam nie zrobisz! Masz prawo wybierać, Możesz nam pomóc, możesz nas wybawić Lub czekać dalej i śmierci zostawić... Śmierć nie jest straszna - umiemy umierać.
1147646926000
ydgard
Wysłana - 15 maja 2006 00:56
sorry ze dwa posty z rzedu, ale narobilem sobie smaku a tutaj chbya kupa... z anonymouse.org korzystajac polaczylem sie, wszystko ladnie pieknie ale 'file too big to upload or download' a korzystajac zwyczajnie z firefoxa nie laczy sie, laduje sie ytlko ten button 'click here to proceed' i dalej lezy, czy sie klikni eczy sie nie kliknie czy odswiezy czy cokolwiek... lezy :/
Nic nam nie zrobisz! Masz prawo wybierać, Możesz nam pomóc, możesz nas wybawić Lub czekać dalej i śmierci zostawić... Śmierć nie jest straszna - umiemy umierać.
1147647367000
Mistmare
Wysłana - 15 maja 2006 01:10
No to po kolei. Do gierki trzba mieć raczej mocny sprzęt ale chyba można wyłączyć w niej pare bajerków żeby chodziła w miare dobrze. Na mojej staruteńkiej GF 4 MX i athlonie 1700 chodzi średnio choć płynnie.
Co do MU to faktycznie teraz coś nie chce odbierać, ale wcześniej sprawdzałem link i chodził więc może wystarczy spróbować później. Jeśli nie da rady to mam jeszcze jedną alternatywę... ale to tylko jeśli na MU nie pójdzie.
I jeszcze co do tej kombinacji to miało być prawy+prawy+lewy highkick, w ogóle Chuck ma w tej grze świetne wysokie kopnięcia, chyba najlepsze ze stawki.
Znawca -
1147648231000
Fala222
Wysłana - 15 maja 2006 01:19
Mam pytanie nie chce mi wejsc http://*************/files/20471747/Mistmarespack.rar.html] Pisze ze nie można wyświetlić strony,co mam zrobić?Please pomóżcie musze mieć ten emulator,może cos da jak na nowo wrzucisz jakiegoś linka z tym mistmare?
1147648756000
Mistmare
Wysłana - 15 maja 2006 01:23
Jasne że wrzuce, ale na 100% link działa i na pewno coś źle wkleiłeś. może to przez ten nawias kwadratowy na końcu, albo to że nie wpisujesz "rapid share.de" (bez spacji w środku) zamiast gwiazdek.
Zmieniony przez - Mistmare w dniu 2006-05-15 01:23:34
Znawca -
1147648993000
Fala222
Wysłana - 15 maja 2006 01:28
Wielkie dzięki mistmare nie wpisałem zamiast gwiazdek rapidshare.de.Pozdro!