hehe. tak samo jak ja i sie w koncu doczekalem tez mi siada troche na beret...no i dobrze Ale nie powiem, turniej jest troszke z deczka trudny, a bez pada to juz wogole bym sobie nie pogral, ale pad jest wiec wszystko ok.Enjoy
"..do celu jechalem po bandzie czasem, mysle, ze przegialem lub, ze powinienem bardziej.."
1164749625000
Kazik86
Wysłana - 29 listopada 2006 10:29
Wszystko działa tyko głosu nie mam :( ustawiłem wszystko według instrukcji i nie mam głosu, wie ktoś jak ustawic głos?
Też tak miałem, to jakiś błąd emulatora chyba. Nic więcej nie da się zrobic
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1164798808000
Kazik86
Wysłana - 29 listopada 2006 12:19
w sumei kit z glosem wrzuce se track na winampa The Ultimate Fighter theme i niech leci non stop
"Wszystko działa tyko głosu nie mam :( ustawiłem wszystko według instrukcji i nie mam głosu, wie ktoś jak ustawic głos?"
Odpowiedz jest prosta: Nie da sie ustawic glosu, a raczej muzyki, poniewaz zostal on wyciety. To jest zripowana wersja gry ale mi tam w sumie nie przeszkadza az tak brak muzyki, wazne, ze ciosy slychac. PZDR for All!!!
"..do celu jechalem po bandzie czasem, mysle, ze przegialem lub, ze powinienem bardziej.."
1164892350000
vitman
Wysłana - 20 maja 2007 13:01
ja mam problem ze sciagnieciem na megaupload.. nie wiem czemu nie dziala :/ pomozcie
1179658897000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 20 maja 2007 13:05
Wygasł link najwidoczniej.
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!