Temat: Treść:
Autor

Kto chce się pobawić w klatce? UFC - gra

B-REAL www.fight24.pl

Wysłana - 18 maja 2006 10:20    Edytuj
Ilu uzywacie przyciskow bo ja tylko 4 i czy macie dzwieki jak sie bija ?
Specjalista -

Randlemen

Wysłana - 18 maja 2006 17:11    Edytuj
Kurde to wogule nie działa, wszystko robie > montuje obraz płyty (próbowałem już nawet nagrać na płytke ten plik z grą i to samo) i jak biore init czy tam start to odpala się tak jakby interfejs konsoli. Tam ustawiam pare rzeczy np. language i wybieram play. Jak to wybieram to wyskakuje "please insert game disc". Co mam zrobić aby to działało? A tak wogule to z tej instrukcji nie wynika za bardzo jak gre odpalić i nie napisałeś co z biosem zrobić, ja wrzuciłem te 2 pliki biosu do folderu z emulatorem...

Kto zyje bez niebezpieczenstw, nie zyje wcale ...

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 maja 2006 18:13    Edytuj
Ja w ogóle zastanawiam się, czy jest sens odpalać na moim złomi (Pentium III ).

Spróbuję jutro wieczorkiem posiedzieć nad tym, będę miał więcej czasu.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 maja 2006 18:51    Edytuj
Randleman.obraz z plyta musisz zrobic. Zle pewnie robisz,tak jak ja robilem. Na uploadzie jest plik w formacjie 7z,musisz sciagnac specjalny unpaker 7z zip,zeby odpakowac ten plik. Odpakowywujesz go do formatu,cdi czy cos takiego i dopiero wtedy robisz z tego obraz plyty. Pozniej odpalasz emulata i bierzesz start.Bedzie dobrze.

Grappling

Znawca -

jolek

Wysłana - 19 maja 2006 01:02    Edytuj
wiecie może jak zapisać gre gdy sie stworzy swoja postac próbuje ale nie działa :/

B.Luka

Wysłana - 19 maja 2006 15:44    Edytuj
Panowie pomocy!!! zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i kiedy gotowałem się już do gry wszystko zacięło się w tym momencie http://img117.imageshack.us/my.php?image=ufc5ol.png . doradźcie coś dobrzy ludzie.

tur3o

Wysłana - 19 maja 2006 16:30    Edytuj
Wy też nie możecie zapisywać postaci??

Wszystko o tym, jak urosnąć ---> [http://www.sfd.pl/temat218221/]

bosy0

Wysłana - 19 maja 2006 17:31    Edytuj
Mistmare .. proszę , błagam , załatw mi tą gierę ale na psx :) bo na moim kompie to cieżko z emulacją , więc na psx bym sobie pograł .. uratowałbyś mnie PROSZZZZEEE POMÓŻ
Znawca -

B-REAL www.fight24.pl

Wysłana - 19 maja 2006 18:07    Edytuj
B.Luka nacisnij start tak jak masz w ustawieniach klawiszy
Specjalista -

Mistmare

Wysłana - 19 maja 2006 21:01    Edytuj
zrobię co będzie w mojej mocy, ale na cuda nie licz. Mi też przydałaby się wersja na psx bo może nie byłoby błędów i chodziłoby w miare szybko.

Moja lewa noga to mój kapitał
Znawca -

Odpowiedzi jest na 20 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Kto chce się pobawić w klatce? UFC - gra

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.