Temat: Treść:
Autor

Kto chce się pobawić w klatce? UFC - gra

jolek

Wysłana - 17 maja 2006 15:37    Edytuj
czesć mógłby mi ktoś napisać jak sie tam obala tzn jaki klawisz jest za to odpowiedzialny lub moze jakąś kombinacje klawiszy trzeba nacis

Mistmare

Wysłana - 17 maja 2006 15:42    Edytuj
Walter, Hamid, spróbujcie z tego drugiego linku, który podałem. Mi działa.

Jolek, przy początku tematu gdzieś ten problem był już poruszany, więc cofnij się o pare stron a znajdziesz to, czego szukasz.

Moja lewa noga to mój kapitał
Znawca -

jolek

Wysłana - 17 maja 2006 15:47    Edytuj
hehe obalenia juz umie ale wyjsc z dosiadu jeszcze nie :P

Grejpfrut

Wysłana - 17 maja 2006 16:06    Edytuj
Aby wyjś z dosiadu musisz sie "rozbujać" na boki strzałaki lub przechwycić ręke przeciwnika gdy uderza wciskając odpowiednie dwa klawisze na raz. Niepowiem ci któe bo każdy ma inną Konfiguracje ;)

jolek

Wysłana - 17 maja 2006 16:18    Edytuj
dzieki znalazłem :)

Azkul

Wysłana - 17 maja 2006 19:49    Edytuj
Eh:( nie moge sciagnac emulatora "Download-session invalid" :/

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 maja 2006 20:35    Edytuj
No wiec tak,z dosiadu,albo mozecie mostowac,rzadko kiedy wychodzi,albo po przechwyceniu reki,kulac na strone,robi sie to za pomoca klawiszy odpowiadajaych za uderzenie rekoma w stojce.

Bedac w gardzie przeciwnika,mozecie bic,albo robic dzwignie na noge,ktora to robi sie za pomoca klawiszow odpowiadajaych za wejscie w nogi.Majac kogos w gardzie,albo robicie dzwignie( balaszka albo klucz,chociaz na mnie zrobili tez balache na noge z gardy,balache z trojkata),albo kulac na strone,kulac trzeba z gardy tak ze najpierw sciagacie przeciwnika do siebie-klawisze uderzen rekoma,a pozniej klawisze kopniec i strzalka w bok,powinien kulnac przeciwnika. Jest naprawde duzo konczen w grze,ja zrobilem balache z dosiadu,z gardy,klucz z bocznej,kimure z gardy,mata leo,balache na noge,taktarowa,skretowke,gilotyne. Walka na ziemii,jest naprawde bardzo fajne,ja znam niestety tylko dwa obalenie-wejscie w nogi i przechwycenie ciosu i rzut przez biodro.

Jak ktos inne fajne sztuczki to napiszcie.

Grappling

Znawca -

ISENGRIM

Wysłana - 17 maja 2006 21:03    Edytuj
Link działa, ale tym co mają polskie IP
emumaniak hurehson :-/

ISENGRIM&CATRIONA - ŚWIĘCI Z WROCŁAWIA

Pas służy do podtrzymywania spodni

Cretino

Wysłana - 17 maja 2006 23:22    Edytuj
a mozna tam grac chuckiem norrisem? :)

vtserafin

Wysłana - 18 maja 2006 00:09    Edytuj
Fajnie sie gra na poziomie heavy hitters. Tu juz trzeba umiec obrony przed konczeniami. Sprobujcie.

Odpowiedzi jest na 20 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Kto chce się pobawić w klatce? UFC - gra

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.