"chocby dlatego ze wisla ciagle kompromituje sie w Europie... "
tak, np. w Zurichu sie Wisła jak h.uj skompromitowała, we Wiedniu też, albo w Valnecji gdzie dostała całe 5:0 buhehe, no i ofkoz w sezonie 02/03 Legia więcej osiągnęła w pucharze Uefa, przechodząc Schalke, z którym Wisła grała jak łamagi, prosze cie nie odzywaj się już.
z Valencia Legia dostala baty, ale powiedz mi, ktora polska druzyna by nie dostala? nie gadaj, ze Legia zle grala z Schalke, bo zabraklo szczescia. Z Austria Wieden tez zabraklo szczescia, na Lazienkowskiej Legia atakowala caly mecz, gdyby byli skuteczniejszy bylby pogrom, w rewanzu dali dupy, ale u siebie Austria po prostu nie istniala.
btw Valarenga..Dinamo..Phanatiakos..(drugi mecz)Vitoria..to tez byly kompromitacje..wieksze niz te Legii.
"Valarenga..Dinamo..Phanatiakos..(drugi mecz)" To były kompromitacje? Wyniki nie były takie jak byśmy sobie (kibice) wymarzyli, ale na pewno nie wstydziłem się za nich. Wisła i kompromitacja - ja pier....bOsHhe SliToOj sIe Legia pokazuje co sezon jak należy zdobywać Puchar UEFA
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
1143826963000
bodymaker
Wysłana - 31 marca 2006 19:57
Jeżeli przykładowo Wisła jest mistrzem Polski, to ja rozumiem że jest lepsza w tym momencie od Legii i jakby grała wtedy drużyna z Warszawy np. z Panatą to by się jeszcze bardziej "skompromitowała" działa to w obie strony. Jeżeli np. Legia okarze się teraz najsilniejsza w Polsce to kibice Wisły nie mogą miec pretensji, że się skompromitowali ... bo ich drużyna okazała się jeszcze słabsza i to też działa w obie strony.
Kompromitacją byłby beznadziejny mecz, 0 sytuacji bramkowych, czerwone kartki dla piłkarzy. Wisła miała "kilka" sytuacji, a że ich nie wykończyła...cóż...Nieudolność w ataku. Jeśli oni zrobili Tobie, Polakowi wstyd to przepraszam za nich, ale ja się ich nie wstydzę. Tak jak zresztą każdej drużyny grającej w europejskich pucharach. Nieważne czy gra Wisła, Legia czy Radomsko, ważne, że gra POLSKA, i im kibicuję z całego serca.
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
1143828507000
erminho
Wysłana - 31 marca 2006 20:11
kompromitacja to na pewno byla mistrz polski vs. druzyna z konca tabeli ligi norweskiej
zwyciestwo Valarengi, niewazne w jakim stylu komromituje mistrze polski..przy okazji lige polska..
Czyli też kompromituje Legię. No cóż, taka liga. Kiedy tworzy się solidny klub działacze muszą to rozj*bać Dobrze, że teraz Legia coś zaczyna działać, może prezes Wisły się wkurvvi, gdy przegrają ligę i nastąpią jakieś zmiany. Najważniejsze jednak, żeby "nasi" grali przyzwoicie na boiskach Europy Liczy się dobro ogólne.
I nie ma się Panowie co spierać w kwestii kto będzie mistrzem - konkretami załatwić sprawę, bez agresji i nienawiści
Pozdrawiam
1143829163000
schwindler
Wysłana - 31 marca 2006 20:22
buahaha jaki ty edek pewny siebie sie zrobiles bo twoja legielka wygrala raptem 2 mecze a jak dostawali w dupe z Zurychem ktory jest slabszy od tej calej Valarengii to sie zamykales w sobie i najezdzales na Wisle , ity mowisz o kompromitacji ligi polskiej jak byla LM i polska druzyna w kwalifikacjach to chciala cie zazdrosc zjesc jak pierwszy mecz sie skonczyl 3-1 dla "polaków" , albo masz skleroze albo rzeczywiscie jestes d****e
WISLA KRAKOW << >> MANUTD
WWW.MANUTDPICS.COM WWW.WISLAKRAKOW.PL
1143829358000
erminho
Wysłana - 31 marca 2006 20:24
roberto, tak, porazka z Zurychem tez niestety byla komromitacja..trzeba to przyznac, choc ciezko..