Wisła ma coraz mniejsze szanse na mistrza kraju. Raczej mistrzem będzie Legia. A co do Korony to w tym sezonie solidna drużyna i tak łatwo sie nie podda.
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1143274358000
bodymaker
Wysłana - 25 marca 2006 11:45
Wczoraj Wisła dostała prezent od sędziego i zainkasowała 3pkt. Dzisiaj na trudnej murawie przyjdzie Legii grać ze słabą Odrą. Mam nadzieje, że będzie znakomity mecz.
znowu nic konkretnego twilq. czy ty w ogule ogladales jakis mecz? ja powiem tak : w wisle krakuw na dobrym poziomie gra tylko baszczynski. nigdy nie lubilem tego obroncy bo jest niski i maly i czesto sie przechwala , jak przed meczem ze szwecją zatrzyma Larsona. heheh bardziej tylko rozsmieszyl mnie cytat roberta mateji :"po co ja tu w ogule przyjechalem". ale teraz trzeba przyznac ze naprawde jest bezbledny. poza baszczem na kturego muwie ryba bo taka ma taka twarz cala wisla to jedna wielka kupa. jestem pod wrazeniem gry legii. rewelacyjnie gra burkhardt tyle tylko ze wszyscy muwia ze to zawodnik chimeryczny . oby nie. moim zdaniem jego dyspozycja z ostatnich meczy przewyzsza forme szymkowiaka. poza tym w legii dobrze gra janczyk edson i roger. szkoda ze szalachowski sie nie rozwija. dla mnie legia to bedzie mistrz polski 2006. zaskoczeniem moze sie wydawac forma zaglebia . zaglebie potwierdza ze jest mocna kadrowo. poza tym lobodzinski moim zdaniem ma forme by grac w reprezentacji zwlaszcza ze na tych pozycjach sa braki-powolywanie kosowskiego ktury nie gra w 2 lidze to przesada i wstyd dla polskiej pilki!!!!!! wysoka forma amici jest moim zdaniem tymczasowa. a w pogoni gdyby a ptak zmienil trenera to pgon spokojnie moglaby uplasowac sie w pierwszej piatce. moja przewidywana kolejnosc na koniec sezonu: 1 Legia warszawa 2 Wisła krakuw 3 Amica wronki 4 zaglebie lubin 5 wielka pogon szczecin
1143288953000
schwindler
Wysłana - 25 marca 2006 13:25
inteligencja nie grzeszysz , KrakUw buehehee
WISLA KRAKOW << >> MANUTD
WWW.MANUTDPICS.COM WWW.WISLAKRAKOW.PL
1143289515000
Twilq
Wysłana - 25 marca 2006 13:28
znowu nic konkretnego twilq. czy ty w ogule ogladales jakis mecz? Wystarczy że czytam sportową prasę, i oglądam skróty. Nietrzeba widzieć całego meczu żeby wiedzieć w jakiej formie jest dany zespół. Na dzień dzisiejszy Legia jest na pozycji lidera, ale co będzie na koniec sezonu nie wie nikt.
Nie wywołuj Wilka z lasu
1143289689000
KafarXXL
Wysłana - 25 marca 2006 13:28
Pogoń Szczecin nie ma szans na 5 miejsce w lidze
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1143289697000
roberto55
Wysłana - 25 marca 2006 13:36
Jaki analfabeta Jesteś mistrzem, nikt przed Tobą w jednej wypowiedzi nie zrobił tyle błędów 2 liga angielska jest mocniejsza niż 1 liga polska
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
1143290184000
Twilq
Wysłana - 25 marca 2006 13:47
Ale z pewnością lepiej jest postawić na "młodego" Łobodzińskiego który regularnie gra w naszej lidze, niż na drewnianego Kosowskiego, który najlepsze lata gry już ma dawno za sobą (nie pamiętam kiedy był ostatnio w formie ) i non stop grzej ławe w Southampton, które gra ogony w II lidze angielsiej. (19/24)
Nie wywołuj Wilka z lasu
1143290823000
bodymaker
Wysłana - 25 marca 2006 14:09
Twilq - Kosowski w klubie to nie ten sam Kosowski co w reprezentacji. W eliminacjach dużo dobrego zrobił np. gol z Austrią u nas, asysta z Austrią na wyjeździe, asysta z Anglią u siebie i na wyjeździe, gol z Azejberdżnem u nas, wywalczył karnego z Walią. Kosowski zawsze w kadrze daje z siebie wszystko, nie zależnie od tego, czy to mecz towarzyski czy o punkty.
Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2006-03-25 14:11:24
To jest wojownik, nigdy nie odpuszcza. On jest potrzebny, a na młodych czas jeszcze przyjdzie.
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."