Ćwicze od 7 miechów tutaj podam swój plan(jestem zielony!) Mam 17 lat Pon:Klatka Wto:Triceps Śro:Barki i Kaptury Czw:Biceps i Przedramienia Pią:Plecy Mam wrażenie że to kiepski paln i jeżeli ktoś coś doradzi jak ułożyć paln to dzięki.
w pn, wt i sr obciazasz tricepsy. Nie są w stanie w dobe sie zregenerowac. W cz i pt obciazasz bice przez co rowniez sie zdaza zregenerowac. Za duzo cwiczysz. 5dni na tydzien to nie dla ciebie. 3 lub 4 maks. Ucielo ci nogi? Cwicz je!!!
T-T-W-T-T-W-W dla 4 dni treningowych lub T-W-T-W-T-W-W dla 3 dni treningowych
dzień 1-barki+tricepsy+bicepsy dzień 2-nogi+brzuch dzień 3-klatka+brzuch dzień 4-plecy(całe)
Zrozumiales? jak ni to pisz
Liczy się wytrwałość!!!
1082726529000
Nygol
Wysłana - 23 kwietnia 2004 21:05
a ja polecam ci tak: poniedziałek: klatka, triceps wtorek:wolne środa: barki, czworoboczne(kaptury), biceps czwartek:wolne piątek:plecy sobota:wolne niedziela:nogi, przedramiona oczywiście dni mogą ulegać zmianie, poza tym w dni wolne możesz zrobić( a raczej powinieneś tak 2 x na tydzień zrobić) brzuch i łydki.NIE ZAPOMNIJ O TYM!Poza tym zajmij sie też dietą!
1082747147000
chasland17
Wysłana - 24 kwietnia 2004 01:49
Ja zawsze podaje ten sam schemat dla zielonych. PONIEDZIAŁEK: klata + triceps WTOREK: plecy + biceps + przedramiona ŚRODA: wolne CZWARTEK: nogi + brzuch PIĄTEK: barki + kaptury SOBOTA: wolne NIEDZIELA: brzuch
1082764179000
chasland17
Wysłana - 24 kwietnia 2004 01:53
jest dobry, są odpowiednie odstępy regeneracyjne dla każdego mięsnia. połączenia są dobre; 1.)bic robisz z plecami gdyż uzywasz go do robienia, np: - ściągania drązka do klaty/karku - wiosłowania 2.)triceps robisz z klatą, gdyż używasz go do robienia, np: - wyciskania sztangi/sztangielek na klate (i na poziomie i skosie)
1082764438000
Big_Greg
Wysłana - 24 kwietnia 2004 10:12
chasland17 ma dobry plan. nie sluchaj ludzi ktorzy Ci radza dzien przed klatka cwiczyc barki lub triceps bo te miesnie maja duzy wplyw na wyciskanie na kalte. rob tak jak napisal chasland17 bo miesnie musza duuzo odpoczywac:) ale to tez zalezy od intensywnosci Twich ćwiczeń Ja tam jestem zdania że w życiu nie ma lekko i na silowni tez nie moze byc lekko :p