Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 66 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla zaawansowanych
Ktoś jest w stanie zrobić mi dobry trening na mase? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: ktoś sta zrobić dobry trening mase
Autor "Ktoś jest w stanie zrobić mi dobry trening na mase?"   

1991Daniel
 Wysłana - 7 luty 2010 23:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Mam 18 lat ćwicze od 16 roku życia z przerwą teraz 4 miesięczną. Chciał bym wrócić na siłke i chyba robić trening na mase:) Mam 175 cm wzrostu waże 76-78 kg;P Obwód klatki to chyba
105 cm bic prawy 35/36 lewy 34/35 to tak w skrócie;) Jak był by ktoś w stanie rozpisać dobry trening był bym wdzięczny;)

przyznaj SOG'a

diablos666
 Wysłana - 7 luty 2010 23:50       [zgłoszenie]

Rozpisac byloby w stanie bardzo duzo osob, ale nie chodzi tu o to zeby dac rybe, tylko zeby dac wedke.
1. Wypelniasz ankiete i wklejasz ja tutaj
2. Czytasz podwieszone posty i przegladasz gotowe treningi ulozone przez kompetentne osoby
3. Obierasz swoja droge(ilosc dni treningowych, podzial partii, odpowiednie cwiczenia) i ukladasz porzadny plan( nie na odwal)
4. Wklejasz ten plan tutaj po ankiecie albo razem z nia
5. Cierpliwie oczekujesz na poprawe uzytkownikow forum i zadajesz pytania aby nastepny ulozony przez Ciebie plan niewymagal korekty
6. Dajesz po sogu osobom, ktore Ci pomogly w ramach podziekowania
7. Idziesz i na******lasz na silce z nowym planem az Ci zyly pekaja i obserwujesz przyrosty.
Jakze proste i skuteczne

Don't be afraid to be weak,
don't be too proud to be strong.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ktoś jest w stanie zrobić mi dobry trening na mase?

<< ------------ Trening do oceny ---------------- / Trening na góre klatki, i bok barków >>

Podobne: PODSTAWY TRENINGU-POLECAM | <<<Chcesz, aby ktoś ocenił Twój plan? Wklej go tu!>>> | PRZYKŁADY TRENINGÓW | Dobry trening brzucha z Flex'a | TU ULOZYMY CI TRENING !! | <<<Chcesz, aby ktoś ocenił Twój plan? Wklej go >>> KONTYNUACJA

Warto przeczytać: mutant mas dzie | gdzie w rzeszowie kupic tano | najtansze sklepy rzeszuw | najtanszy mutant gdzie | gdzie kupic w rzeszowie | cykl na trenbolonie | trenig silowy w pilce noznej | cwiczenia na rece z hantlami | dawkowanie aakg olimp | jason staham | staham | czarny banan | mono bialko animal | cell pump animal | pryszcze clomid | pluc w kasze | rewolucja | skurcze udo | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL