Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Który Xpand Lepszy?

_R.J_

Wysłana - 25 sierpnia 2006 14:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam:) mam pytanie który z dostepnych Xpandów ( chodzi mi tylko o te w proszku) jest najlepszy?
1) Xpand 775g
2) Xpand 925g
3) Dymatize Xpand Recovery 925g
4) XPAND Energized (820 g)
Znalazłem 4 rózne Xpandy
Ps.Szukałem w wyszukiwarce , alew tego nie ma:)Sam uważam , że najlepiej 2X Xpand 925..No , ale bardzo mile widziane Wasze opinie:) Pzdr.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:03 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Hicior

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:03    Edytuj Cytuj
XP NF

FU

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:05    Edytuj Cytuj
imo najlepszy jest najnowszy - ten bez energized matrixa i gowien za to z dwoma rodzajami argininy i wieksza iloscia kreatyn

zarlem xpanda classic i energized - classic to sprawdzony srodek, dobry, pierwszy z serii, miliony pozytywnych opinii, ekonomiczny i tani (dwa juz za 220zl kupisz), energized to chyba najbardziej kontrowersyjny z xpandow - jak jestes wrazliwy na kofeine to bedziesz mial z nim problemy, moim zdaniem idealny na redukcje/gestosc, swego czasu zrobilem na nim duzo miesnia bez zwiekszania wagi - malo uniwersalny i ekonomiczny (tylko 40 porcji, wyzsza cena), za to w pewnych sytuacjach niezastapiony

-World belongs to strong and brutal-
Specjalista -

_R.J_

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:17    Edytuj Cytuj

Dzieki Fu:)
tylko teraz powiedz mi czy lepiej wziąśc stary sprawdzony

FU

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:19    Edytuj Cytuj
no jest najtanszy
a jakichs spektakularnych roznic w efektach bym sie nie spodziewal w wypadku najnowszego i najstarszego - ot, na nowym teoretycznie (sklad) powinno ci sie lepiej cwiczyc i powinien sie szybciej rozkrecic, czy warto placic za praktycznie takie same efekty koncowe - to juz twoja sprawa

Specjalista -

_R.J_

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:23    Edytuj Cytuj

Czy ten nowy , bez dodatków typu Energized:)

Czym różni się "Nowy" XPAND™ od "Starego"?
- Jeszcze większa porcja, z większą ilością aktywnych składników-aż 18,5g
- Specjalne podłoże Complex Carbohydrates (Weglowdanów Złożonych) pomagające transportować składniki Xpand™ do komórek mięśniowych!
- Jeszcze większa skuteczność i biodostepność Xpand™, dzięki większej ilości XPansion Matrix™ i zawartych w niej składników!
- Dodany Cinnulin PF protegujący działanie Kwasu Guanidynopropionowego i imitujący działanie insuliny!
- Jeszcze lepsza i szybsza regeneracji dzięki Recovery Matrix i zawartych w niej BCAA!
- Zawiera porcje kofeiny

takie coś piszą przy opisie produktu:)
Mi sie wydaje , że nowy lepszy ze wzgledu zwłaszcza na 925 g a nie 775g:)

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:27    Edytuj Cytuj
ktorego nie wezmiesz efekt koncowy bedzie prawie taki sam

co w tym dziwnego, ze ciagle sie wypuszcza nowszą wersje , zmienioną itd. tak juz jest...

a moge sie zalozyc ,ze ja na 95% nie odczuje roznicy miedzy tym najnowszym ,a xp new formula czy nawet starym xp
Ekspert -

_R.J_

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:29    Edytuj Cytuj
za 2 stae zapłace 220zł , a za 2 nowe 232zł ...
tyle , ze w jednym nowym jest 925, a nie 775 , czyli o 150g wiecej
co przy 2 puszkach da az 300gram wiecej , czyli prawie pół puszki starego Xpanda gratis:) heh.. Sory ze tak wałkuje ten temat , ale mimo mojego stazu nie bralem jeszcze Xpanda .. a skoro mam wydac tyle siana pytam sie fachowców:):):) to jak myslisz Fu ? i reszta tez:)pzdr:)

FU

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:36    Edytuj Cytuj
jak masz za 230zl to bierz tego najnowszego, ja cen nie sprawdzalem ale myslalem ze pucha stoi ok 130-140zl

Specjalista -

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:36    Edytuj Cytuj
ehh
tyle,ze ta roznica pochodzi z ilosci weglowodanow w puszcze
w starym nie masz ich wcale, w najnowszym jest to ok.5g w porcji ,nie pamietam ile w energized (ale wiecej), a w nf takze 5g

juz wiesz gdzie jest ta roznica?
roznice (miedzy starym a najnowszym )wypisal fu wczesniej, ale nie oznacza to ,ze starszy bedzie gorszy, czy bedzie slabiej dzialal

jak juz masz ten "powazny dylem" to kup jedna puche starego i jedna najnowszego...bedzie po sprawie
Ekspert -

FU

Wysłana - 25 sierpnia 2006 15:37    Edytuj Cytuj
bananowy, skoro i tak dostaniesz powiadomke - zjadles te HP w koncu ??

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Który Xpand Lepszy?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.