Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Pozdrawiam   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 24   Waga: 87   Wzrost: 175   Obwód klatki: ?   Obwód ramienia: 40   Obwód talii: ?   Obwód uda: ?   Obwód łydki: ?   Staż na siłowni: kilka lat z przerwami   Ilość spożywanego białka: odzywki i dieta jest   Ilość spożywanych węglowodanów: odzywki i dieta jest   Ilość spożywanych tłuszczów: odzywki i dieta jest   Opis przebytych cykli sterydowych: 1. 10x deca (ale teraz mysle, to mogl byc teść) 2. 10 x deca i 15 strzałów wina, 100 mety 3. Deca wino jak wczesniej bez mety 4. T4 i efedryna   Trening: ?   Cel cyklu: zawsze taki sam :D   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 4 lata od deci i wina   Poziom BF%: ?   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): endomorfik   Stan zdrowia: astmatyk   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: łysienia, może ale narazie spokój   PPM podstawowa przemiana materii: ?   Wyciskanie leżąc (MAX): ?   Martwy ciąg (MAX): mało ale robie   Przysiad (MAX): mało ale robie
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -
1249127416000
juVe95
Wysłana - 01 sierpnia 2009 16:48
Stanex razak jest ok.
1249138129000
Haddi88
Wysłana - 01 sierpnia 2009 16:50
ceta ,razak
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
Specjalista -
1249138240000
Arcio
Wysłana - 01 sierpnia 2009 17:33
jak dojdzie to strzele fotki i zapodam na dziale
pozdro
1249140795000
Antonek
Wysłana - 03 sierpnia 2009 09:35
jak na ta sekunde wyglada sprawa z Stanozolol Grecja, Genepharm S.A. 5mg/1tabl 30 tabletek w blistrze?
Znawca -
1249284940000
Marqz
Wysłana - 03 sierpnia 2009 09:49
1. 10x deca (ale teraz mysle, to mogl byc teść) jeżeli masz wątpliwości to z pewnością to był teść
Weź catabon, Alchemie jadłem i byłą do dupy, Stanol kiedyś był dobry, później zaczęli wałować i ja się już załapałem na wałek Eurochemu ale deki - nie wierzę w Eurochem już, Razak nie wiem. Ja bym uderzył w cetkę.
T4 z efką fajny mix zrobiłeś IMO ale efka musi lecieć miesiąc wtedy zwiększa ilość 5-monodejodynazy i T4 znacznie skuteczniej konwertuje do 4 krotnie silniejszego t3.
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.