Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Którą pozycję wybrać ?

_deco_

Wysłana - 15 grudnia 2008 15:44    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

a Więc to tak... Trener dał mi do wyboru kilka pozycji: napastnik, środkowy pomocnik, skrzydłowy ? Proszę o podanie mi np. co fajnego jest na danej pozycji , ponieważ już teraz zaczął bym trenować poszczególne elementy gry na daną pozycję . Mam 15 lat i wcześniej grałem na środku lecz teraz się zastanawiam nad tymi innymi, więc chce poznać plusy i minusy innych pozycji. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum ;D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:06 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzychu989

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:06    Edytuj Cytuj
Myślę, że to są takie podstawowe cechy na te pozycje

Środkowy pomocnik - dobry przegląd pola, silny i precyzyjny strzał, dokładne podania, nienaganna technika.

Skrzydłowy - szybkość, umiejętność gry 1 na 1, dokładne dośrodkowania, wytrzymałość.

Napastnik - dokładny i mocny strzał, spryt, zwinność, technika, umiejętność zastawienia się przepchnięcia w polu karnym.

POZDRO

"Ze wszystkich nieważnych rzeczy na świecie PIŁKA NOŻNA jest najważniejsza!!!"

cygan132

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:55    Edytuj Cytuj
Środkowy pomocnik to bardzo odpowiedzialna pozycja. Tutaj zawodnicy najbardziej ze wszystkich pomocników nie mogą sobie pozwolić na żadne straty. Trzeba mieć oczy dookoła głowy no i priorytet to dobre, dokładne podanie

HALA MADRID !!!
Znawca -

kinder53

Wysłana - 15 grudnia 2008 17:06    Edytuj Cytuj
Tak...Zgadzam się z cyganem

Visca el Barca...Visca el sfd
[http://www.pajacyk.pl]
[http://polskieserce.pl/]

edziu18

Wysłana - 15 grudnia 2008 17:13    Edytuj Cytuj
srodkowy pomocnik to cos jak rubik tylko Ty uzywasz nóg od CIebie zalezy jak gra druzyna i czy strzale gole bo pomocnicy sa po to by wypracowywac sytuacje dla napastników.
oczywiscie Cygan Ci bardzo dobrze naposał jak i Krzychu ale tak naprawde duzo zalezy od tego jak sie czujesz na danej pozycji bo mozesz miec super technike a bedziesz sie zle czuł na srodku to nie bedziesz tego w 100% wykorzystac. sadzac po nicku Deco to twój idol wiec raczej zostan na srodku

_deco_

Wysłana - 15 grudnia 2008 20:59    Edytuj Cytuj
Deco był moim idolem w czasie gdy zakładałem tu konto ;] Lubię jego grę . Na środku nieraz 'nie ogarniam' że tak powiem... może jakieś rady ? Lecz mimo wszystko proszę o wady i zalety innych pozycji które podałem ;] pozdrawiam i z góry dziękuję
edit; lubię też poczarować piłką nieraz ;D

Zmieniony przez - _Deco_ w dniu 2008-12-15 21:36:13

Obi_

Wysłana - 15 grudnia 2008 21:54    Edytuj Cytuj
srodkowy pomocnik to cos jak rubik

Dokładnie
Śr.pomocnik czasami też nawet klaszcze

United!! United!!

_deco_

Wysłana - 16 grudnia 2008 19:15    Edytuj Cytuj
jest jeszcze ktoś kto może mi pomóc ;] ?

nanix

Wysłana - 16 grudnia 2008 19:24    Edytuj Cytuj
ja tez uwazam ze najlepiej graj na srodku pomocy
ja osobiscie w klubie na razie gram na skrzydle, ofensywny pomocnik i lubie tam grac ale mam nie za duzo podan, bo np. jak napastnik szarpnie i przejmie piłke to sam czaruje zwodami i strzela gola

edziu18

Wysłana - 16 grudnia 2008 20:06    Edytuj Cytuj
Jak lubisz się kiwać to raczej na skrzydle machniesz jednego drugiego dośrodkowanie albo strzał noi na skrzydle jest inaczej niż na środku to Ty czekasz na podanie a nie podajesz przy rozpoczynaniu akcji i tez jak stracisz to nie ma takiego dużego zagrożenia niż jakbyś stracił na środku

ONLY20

Wysłana - 17 grudnia 2008 09:02    Edytuj Cytuj
krzychu989 dobrze napisał. Zagraj na każdej pozycji, a później wybierz tą na której się najlepiej Ci gra. Ja grałem na każdej z wymienionych i najlepiej czuje się na skrzydle, szybkość, wytrzymałość, pojedynki jeden na jeden

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Którą pozycję wybrać ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.