Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Krzywy kręgosłup

kosik89

Wysłana - 27 listopada 2006 16:04    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Otóż mam krzywy kręgosłup w odcinku piersiowym jest to kifoza i do tego płaska klatka. Mam też wygięcie w odcinku dolnym - wygięcie( wystająca pupa). Czy mogli byście mi poradzic co mam robić jakieś ćwiczenia bo lekaż mi powiedział ze już jestem dorosły i mam 18 lat i raczej mi nic nie poradzi już....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 listopada 2006 19:24 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Andrzej L

Wysłana - 27 listopada 2006 19:24    Edytuj Cytuj
Mamy być mądrzejsi od lekarza?

Najpierw szukaj i czytaj potem pytaj.

jarzynek

Wysłana - 27 listopada 2006 20:39    Edytuj Cytuj
koksik89 lekaże czasem ******lą głupoty i tak było międzi innymi w moim przypadku, doktorek też powiedział ,że nic już sie nie da zrobić a stosowałem się do dobrych rad Mawashiego i za***iście na tym wyszedłem. Zresztą sam obczaj sobie linka to się dowiesz więcej! (Nie zawsze trzeba wieżyć doktorkom) Pozdro

http://www.sfd.pl/Prostujemy_swoje_plecy-t150514.html

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Locu

Wysłana - 27 listopada 2006 20:43    Edytuj Cytuj
Kolega wyzej zamieścił dobry artykuł po przeczytaniu jego napewno bedziesz wiedział co dalej pamiętaj zawsze da się coś zrobic jezeli są chęci bo jak się nie chce to gorzej jak by się nie mogło!

..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
Ekspert -

lobosk8

Wysłana - 27 listopada 2006 21:12    Edytuj Cytuj
hmm gdy bym ja miał taką dolegliwość poszukał bym prywatnego (dobrego) lekarza który pokierował by mnie do dalszych działań

****Jestem Tuu****

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.