Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 69749 razy
Autor

Krzywa przegroda nosowa

Tommaso

Wysłana - 08 listopada 2006 15:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od dłuższego czasu mam problem z wysypianiem sie, cały dzień chodze z oczkami małymi jak szpileczki. Moja dziewczyna mówi ze strasznie chrapie w nocy i trace oddech. Lekarz skierował mnie do Laryngologa i ten stwierdził krzywą przegrode nosowe i zalecił operacje. Podobno wyprostowanie nosa pomoze z chrapaniem ale troche boje sie operacji

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 listopada 2006 15:50 
W większości przypadków polecamy:

Trec - S.A.W.

CENA: 109.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 08 listopada 2006 15:50    Edytuj Cytuj
Nie Masz się czego bać! Po operacji odżyjesz na nowo!

doping & zdrowie
Ekspert -

CERBERUS

Wysłana - 10 listopada 2006 16:24    Edytuj Cytuj
witajcie ja tez mam przegrodę dosc mocno skrzywioną laryngolog stwierdzil ze w malym stopniu oddycham 2-ga dziurka ta po ktorej jest skrzywienie.
Czestow zimie boli mnie głowa i łzawią oczy czy to może być przyczyną ze mam krzywą przegrodę nosową?

Tommaso

Wysłana - 11 listopada 2006 11:26    Edytuj Cytuj
Mam bardzo podobne objawy, oczy mi częso łzawią

dArtal

Wysłana - 05 lutego 2007 00:40    Edytuj Cytuj
Witam!
przepraszam, że troszkę odgrzewam kotleta ja również kwalifikuję się do takiego zabiegu i w związku z tym chciałem się spytć, czy orientujecie się może na długo po operacji trzeba odstawić siłownię, na jak długo aeroby(rowerek)?

Pozdrawiam,
dArtal

nykol

Wysłana - 10 lutego 2007 10:52    Edytuj Cytuj
cześć
ja ja jakies 2 tyg temu wróciłem ze szpitala po takim zabiegu.Więc powiem wam tak: nie ma sie czego bać!!! lezalem w szpitalu 5 dni. najpierw dali mi jakiegos głupiego jasia(jakas niebieska tabletka) potem cos w strzykawce do reki i przed samym zabiegiem znieczulenie w nos. zabieg mialem robiony na siedzaco i wszytsko widzialem... Boli tylko w niektorych momentach gdy cos tam glebiej Ci grzebia... Najgorzej jest po zabiegu gdy masz wlozozny opatrunek i wogole nosem nie mozna oddychac:/ jakies 3 dni chodzisz w takich opatrunkach a potem juz tylko wkladaja Ci jakas maść do nosa... lekarz zapisal mi jakies krople do nosa i masc... a i w nosie masz 1-2 szwy. sciagli mi je gdy bylem tydzien po wyjsciu ze szpitala na kontroli... jesli chodzi o treningi to nie dostalem zadnego zwolnienia z w-f ani z treningów... chcieli mi tylko dac z pracy ale skoro chodze do liceum to mi bylo niepotrzebne... jesli macie jeszcze jakies pytania to walcie smiało ;) pozdro

Barça - más que un club

maciek11

Wysłana - 10 lutego 2007 11:44    Edytuj Cytuj
A czuć jakąś ulgę? Ja niedawno też dostałem ofertę tego zabiegu. Z tym, że mam alergie i nie ma pewności, że wieczny katar, na który cierpię jest spowodowany krzywą przegrodą i nie wiem czy warto się zdecydować.

nykol

Wysłana - 10 lutego 2007 12:07    Edytuj Cytuj
napewno czuć... bo przed zabiegem nos mi sie zatykal, zaraz mi sie chcialo spac i glowa mnie bolala a teraz juz tego nie ma... napewno nie jest jeszcze na 100% dobrze bo lekarz mówił ze mam jeszcze obrzek w nosie bo przed zabiegiem bralem chyba przez rok krople do nosa... to chyba wszytsko zalezy jak mocno masz skrzywiona ta przegrode...

Barça - más que un club

dArtal

Wysłana - 10 lutego 2007 20:46    Edytuj Cytuj
No ja już krople zapuszczam sobie jakieś dwa lata. Już jakiś czas temu miałem mieć zabieg ale... dzień wcześniej się rozchorowałem. I tak się zeszło.
Szczerze mówiąc pocieszyłeś mnie, jednak chyba jakiś czas napewno trzeba będzie sobie odpuścić.

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 11 lutego 2007 12:52    Edytuj Cytuj
ja już miałem robiony zabieg ale niestety na marne...
bo ostatnio znowu dostałem po nosie i przegroda znowu skrzywiona

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Specjalista -

Hellraider

Wysłana - 13 lutego 2007 13:11    Edytuj Cytuj
Witam!
Zastanawiam się nad tym zabiegiem. Mam alergie, ale lekarz mi powiedział, że nie ma przeciwskazań. Chce sobie zrobić ten zabieg, bo w nocy oddycham tylko przez usta i rano mój oddech to lepiej nie mówić. Dyskomfort na maksa. Tylko słyszałem, że po takiej operacji niektórzy dostają wiecznego, wodnistego kataru. Nie wiem, czy to prawda. Jakie są wasze informacje. Pozdr...

"Jedyne miejsce, gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik" - Vince Lombardi
"Życie jest jak Miriam: Niby wszystko ładnie, pięknie, a tu h*j"

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Krzywa przegroda nosowa

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.