Jakoś osatnio straciłem jakby całkowicie siły, na treningi jakoś chodzę, ale walczę sam ze sobą żeby wyjść z domu. Na treningu, daję z siebie góra 50% bo więcej poprostu nie mogę. Na sparingach nie wychodzą mi nawet moje najlepiej wyuczone akcje, obrywam od gości których miesiąc temu biłem jak chciałem... Nie jest to sprawa kondycji bo czuję że mam siłę, mięśnie mnie też nie bolą. Na treningu poprostu robi mi się słabo, a na sparingach nie dość że robi mi się słabo, to jeszcze tracę koncentrację, i nie mogę się skupić... Wogóle wszystko jest do dupy Nigdy wcześniej tak nie miałem... Macie pomysł jak wrócić do normalnej dyspozycji ?? Zrobić sobie jakąś przerwę, albo iść do lekarza czy coś ?? Był bym wdzięczny za rady
Kup sobie jakieś witaminki,lepiej jedz,wysypiaj się i pamiętaj !
Najważniejsze jest nastawienie.
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
1259420293000
lsskowron
Wysłana - 28 listopada 2009 16:01
Odpocznij jeśli trzeba i 2 tygodnie.
Zadbaj porządnie o dietę.
Suplementy regeneracyjne nie zawadzą.
Staraj się przez ten okres wyluzować, odpocząć fizycznie i psychicznie.
Wracaj do treningów powoli, nie rzucaj się od razu na głęboką wodę i 5 treningów tygodniowo.
Powodzenia
PZDR
1259420513000
marcsz101
Wysłana - 28 listopada 2009 16:11
po prostu zrób przerwę, zarzuć jakieś witaminy, schlej sie raz gdzies troche. po 2 tygodniach będziesz nowy! Na saune możesz też isc
1259421080000
kawute
Wysłana - 28 listopada 2009 16:55
a czy Ty czasem sie nie "wypaliłeś" przerwa bedzie dobra poczekaj i na pewno bedziesz az głodny tych treningów:) wybaw sie gdzies i ruszaj na sale!
1259423745000
vexen
Wysłana - 28 listopada 2009 18:10
Każdy tak ma kiedyś ja mam to samo teraz hehe objawy są wchodzę np na sale to nażekam jak trener zaczyna 5min później to mi się klnąć chce itd ,ostatnio opuściłem 2 treningi i pzyszedłem na następny i jak nowy.
KB/MT/MT + BJJ
1259428259000
chea
Wysłana - 28 listopada 2009 18:22
ja z doswiadczenia wiem ze jak opuszcze kilka trenigow to mi sie jeszcze bardziej nie chce wracac, wiec to odradzam. Dobrze sie odzywiaj, a przed treningiem mozesz sie np. kawy na pobudzenie napic. Jesli masz problemy z motywacja to ogladnij sobie jakis film o sw, albo posluchaj jakis piosenek. Mi to pomaga.
1259428962000
-ElboW-
Wysłana - 28 listopada 2009 18:30
Jesli chodzi o nastawienie psychiczne to zobacz sobie
"Nawet jeśli już wszyscy w ciebie zwątpili, pokaż im, że się mylili"
1259429418000
The-Reaper
Wysłana - 28 listopada 2009 18:32
Nie chodzi mi o to ze mi się niechce, poprostu np po pół godzinnym treningu robi mi się słabo, mam ( jak to mówił jackiewicz ) mroczki przed oczami. Szybko tracę koncentrację, na springach np, prawie całkowicie tracę refleks.. Można powiedzieć że czasem aż "zapominam" się bronić.. leci cios, widzę go, a zamiast zrobić unik to przyjmuję go na twarz... A ogólnie czuję się jak wrak człowieka.. Jak wam się wydaje ? Przejdzie czy może lepiej iść do lekarza ??