Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 612 razy
słowa kluczowe: krew  nosa 
Autor

Krew z nosa

banan_mma

Wysłana - 14 maja 2008 16:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Mam 15 lat i trenuje już 8 miesiędzy mma i od 2 tygodni jakoś mam problem na sparingach. ponieważ byle gówniane uderzenie które trafi mnie w nos kończy sie tym ze leci mi dosyć mocno z niego krew Czy można coś zrobić oprócz lepszego trzymania gardy? bo uważam ze trzymam dobrze ale w parterze nie zawsze mogę na nią liczyć. czy jakies oklady robic specjalne czy cos tam? i odrazu mówie ze kask mnei nie interesuje bo jest troche nie wygodny, chyba ze jakas nakladeczka albo cos tylko na sam nos. Licze na konkretne odpowiedzi
Pozdro!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 maja 2008 17:54 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

searme

Wysłana - 14 maja 2008 17:54    Edytuj Cytuj
Może masz słabe naczynka krwionośne, rutinoscorbin spróbuj łykać.

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 14 maja 2008 21:23    Edytuj Cytuj
Hmm... to jest chyba kwestia obicia. Mnie na początku też po byle uderzeniu leciała farba, ale z czasem nos sie wzmacnia - przynajmniej w moim przypadku tak system zadziałał (do tego stopnia, że ostatnio po jednym uderzeniu sparingpartnera coś mi "pęcło", a nawet kropelka krwi mi nie pociekła).
Jak pisała searme - możesz spróbować łykać coś wzmacniającego, zwłaszcza coś zawierającego rutynę.
Pozdro!

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]
Specjalista -

banan_mma

Wysłana - 14 maja 2008 21:37    Edytuj Cytuj
Ale na początku nie miałem problemu z tym. To pojawilo sie teraz czyli chyba to nei jest sprawa "obicia" nosa. A z tym rutinoscorbinem to sprobuje na pewno.

Kamiru

Wysłana - 14 maja 2008 23:54    Edytuj Cytuj
plus wieszke dawki vit C moga okazac sie pomocne.
Jest tez cos na rzeczy, bo mnie np osobiscie duzo rzadziej zdarzaja sie jakies problemy z nosem a na poczatku wystepowaly od czasu do czasu.

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.