Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1844 razy
słowa kluczowe: krew  oczach 
Autor

Krew w oczach.

No_Justice

Wysłana - 31 marca 2008 16:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

WItam. Nie znalazłem podobnego tematu na forum więc piszę. Trenuję trójbój siłowy, a niedługo mam zawody więc wchodzę na duże cięząry. i tak podczas tych wsyztskich martwych i przysiadów poszło mi jakieś naczynko w oku i mam czerwone oko. ?Nic nie boli no ale tak być nie powinno. Powinno mi się to chyba szybko wchłonąć, ale męczy się z tym z póltora tygodnia już. Biorę krople posortin, bo bratu kiedyś lekrz to przepisał. Dobrze robię, mam coś innego kupić czy od razu do okulisty lecieć? zaznaczam że jest mała poprawa, ale nie zanikło to jeszczt. Pozdro.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 marca 2008 18:03 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

komornik88

Wysłana - 31 marca 2008 18:03    Edytuj Cytuj
Repley z "Obcego3" miala tez takie oko jak wyladowala na planecie Fiorina161 nom jej to po 30 minutach filmu to zniklotak ze wydaje mi sie ze tobie tez zniknie ;) bedzie dobrze

user_85612

Wysłana - 01 kwietnia 2008 04:25    Edytuj Cytuj
wyprawa do okulisty napewno nie zaszkodzi

ONLY20

Wysłana - 01 kwietnia 2008 11:01    Edytuj Cytuj
No_Justice osobiście polecam krople Visine. Mi pomogło po 3 dniach. http://www.visine.pl/

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 01 kwietnia 2008 16:30    Edytuj Cytuj
Jeśli przepisał kiedyś tzn, że jest wysoce prawdopodobne, że te kropelki są już niezdatne do użycia.
Przejdź się do okulisty, powiedz co trenujesz niech przepisze coś konkretnie pod Ciebie.

doping & zdrowie
Ekspert -

No_Justice

Wysłana - 01 kwietnia 2008 22:34    Edytuj Cytuj
No własnie tak zrobię. Dzisiaj padł rekorzik na przysiad, 250 KG to myśląłem że Mi Gałki oczne wystrzelą, ale krew się nie powiększyła na oku. Za to moja twarz cała ma popękane nacyznka- wyglądam jak zombi. Dzięki za rady. Pozdro.

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 01 kwietnia 2008 23:58    Edytuj Cytuj
uroki wysokiego ciśnienia

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Specjalista -

Giaur

Wysłana - 02 kwietnia 2008 00:16    Edytuj Cytuj
I to się nazywa napinka.

Force is what makes the athletic world go round and round and separates the men from the boys.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.