Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam własnie zapodałem shota t.propka zawsze igła wchodziła jak w masło a dzis tak cięzko nie wiem dlaczego czy miałem mięsien napięty czy moze trafiłem w cos innego.Gdy wyjołem igłe wyleciało bardzo duzo krwi całe rece miałem czerwone.I teraz pytanie co mogło sie stac ? i czy tesc którego wpusciłem zmarnował sie i wyleciał razem z krwią ?? bo jesli tak to będe musiał zapodawac drugi raz.
lol przebiles zyle to ulecialo troche krwi, normalna rzecz.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1207751904000
Var_miX
Wysłana - 09 kwietnia 2008 16:39
trafiles na zyle i pewnie przeleciales przez nia... a propa moglo troche wywalic ale niemusialo, jak boli to znaczy ze jest dobrze hehe
1207751989000
Bejs
Wysłana - 09 kwietnia 2008 16:43
tyle ze ta igła wchodziła w dupsko bardzo ciężko. i czy soku mogło cos wyleciec czy tylko sama krew ?? bo nie wiem czy powtarzać zabieg.
1207752232000
Var_miX
Wysłana - 09 kwietnia 2008 16:46
w skrzep po wczesniejszym pewie trafiles temu ciezko szlo.. moim zdaniem jest wsio ok
1207752398000
R3T
Wysłana - 09 kwietnia 2008 20:32
1 - trefiłes w żyłe stad krew 2 - ciężko szło bo pewnie trafiłes w zrost lub stępiłes igłe
1207765965000
mimik92
Wysłana - 09 kwietnia 2008 20:45
ja robiłem w poniedziałem szczała i też sporo krwi co mi sie wcześniej nie zdarzało:/ teraz mam w promieniu 1 cm od miejsca gdzie prałem igłe lekkie zasinienie robiłem szczała 0.7 troche gruba i szło z deka ciężko zawsze 0.5 czy to zasinienie może być od grubej igły? a i gdyby igła przeszła przez żyłe to co może mi grozić lub koledze autorowi tego posta??
każdy za każdym stoi, nikt sie nie boi!!!
1207766755000
mimik92
Wysłana - 09 kwietnia 2008 21:06
może sie ktoś wypowie jeszcze...prosiłbym
każdy za każdym stoi, nikt sie nie boi!!!
1207767972000
Var_miX
Wysłana - 09 kwietnia 2008 21:10
nic wam nie grozi zasinienie i reszta to wszystko normalne jest... zmien posladek i problem z glowy
1207768234000
Morph4
Wysłana - 09 kwietnia 2008 21:12
mimik92 - masz odpowiedz wyzej. 0,7 a nawet 0,9 na dupe to odpowiednia igla. 0,5 jest zbyt mala aby sie kuc w poslada :)
1207768356000
Cergi
Wysłana - 09 kwietnia 2008 21:13
jak poleciało sporo krwi i do tego siniaczek w miejscu iniekcji to na bank przez żyłę przeleciałeś