Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 740 razy
słowa kluczowe: kremy  twarzy 
Autor

Kremy do twarzy

m3ta

Wysłana - 15 września 2009 09:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jakiich kremow uzywacie do twarzy? ja np uzywam zel przeciw wągrom firmy clean&clear i tonik gleboko oczyszczajacy tez tej firmy(lecz ciezko ten tonik uzywac bo gole sie elektryczna golarka i zawsze mam malutkie wloski i jak myje twarz wacikiem to haczy sie o te wloski) ogolnie nie mam tego efekty jaki bym chcial miec chodzi mi zeby miec skore gladka ogolnie jak "dziewczyny" maja

Prezerwatywa więcej czasu jest przy Twoim portfelu niż ją używasz, tak samo jest z kobietą.

Brazylijskie Jiu Jitsu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 września 2009 11:41 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

m3ta

Wysłana - 17 września 2009 11:41    Edytuj Cytuj
ludzie co uzywacie lub niech kobiety sie wypowiedza co uzywaja ich faceci

Prezerwatywa więcej czasu jest przy Twoim portfelu niż ją używasz, tak samo jest z kobietą.

Brazylijskie Jiu Jitsu

Meatush

Wysłana - 17 września 2009 12:30    Edytuj Cytuj
Nie uzywaj jakis clean&clear. Kup cos aptecznego. Tym syfem sobie tylko pogarszasz stan cery i ja zapychasz. ja stosuje jak jest potrzeba mocnego nawilzenia physiogel a tak na codzien humektan. Prawda jest ze ludzie sobie sami robia krzywde kupujac nieodpowiednie kosmetyki.

npp

Wysłana - 17 września 2009 12:54    Edytuj Cytuj
Ja od niedawana- Cutibaza- jak dla mnie swietny.

m3ta

Wysłana - 17 września 2009 14:37    Edytuj Cytuj
no wlasnie nie znam sie na tym i kupilem ten firmowy clean&clear ok dzieki zobacze te kremy co napisaliscie

Brazylijskie Jiu Jitsu

m3ta

Wysłana - 20 września 2009 18:57    Edytuj Cytuj
sry za 2x post ale teraz uzywam jakis zel adidasa ale moim zdaniem to syf, teraz chyba bede uzywal physiogel cleanser

i jescze jakich kremow uzywacie np. na tradzik itd te wszystkie syfy bo te kremy co podaliscie to tylko nawilzaja

Zmieniony przez - m3ta w dniu 2009-09-20 18:59:17

Brazylijskie Jiu Jitsu

npp

Wysłana - 20 września 2009 19:27    Edytuj Cytuj
Idz do dermatologa najlepiej.

m3ta

Wysłana - 20 września 2009 20:11    Edytuj Cytuj
nie musze, mi tak chodzi opcjonalnie uzywac kremu

Brazylijskie Jiu Jitsu

nioonia

Wysłana - 20 września 2009 20:21    Edytuj Cytuj
jest tyle tematow o tradziku a ty jeszcze pytasz...?;/
Specjalista -

Adam67

Wysłana - 21 września 2009 23:55    Edytuj Cytuj
Apteczne kremy są najlepsze, bo bezpieczne i zwykle nie perfumowane, więc dla facetów dobre. Wygładzająco i nawilżająco działa Keranorm. Ja już po tygodniu używania miałem cerę jak pupa niemowlaka. Dobrze działa na skórę przesuszoną goleniem.

m3ta

Wysłana - 22 września 2009 10:41    Edytuj Cytuj
ok dzieki, patrze sobie w internetowych aptekach i jakie maja wlasciwosci te kremy

Brazylijskie Jiu Jitsu

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kremy do twarzy

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.