Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5581 razy
słowa kluczowe: krem  brazujacy  mnie 
Autor

Krem brazujacy dla mnie

colloseum

Wysłana - 02 lutego 2006 11:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

jaki mi polecicie kremik brazujacy, ale zebym nie musial go nakladac tak dokladnie jak samoopalacz. Jestem troche blady ostatnio i potrzebuje jakiegos kremiku brazujacego, kiedys stosowalem sopot - byl fajny tylko ze juz na mnie nie dziala - nie wiem dlaczego.

Znacie jakis inny dobry, bardzo dobry kremik?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 lutego 2006 11:52 
W większości przypadków polecamy:

Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

shinsei

Wysłana - 02 lutego 2006 11:52    Edytuj Cytuj
Witam!

Jeśli chodzi o kremy delikatnie brązujące polecam serię LIGHT Radiance z Oriflame.Krem na dzień 39,90 , Balsam do twarzy 23,90 <- w zupełności wystarczy sam balsam. Ma nietłustą konsystencję , zawiera witaminę C i prowitaminę A (beta karotenik ) Dobrze też nawilżą. Raczej nie lubiękosmetyków katalogowych typu Avon czy Orifleme ale zakup tego uważam za strzała w 10! (możesz najpierw u jakiejś koleżnaki zamówić sobei próbki , czy Ci odpowiada)

Co do samoopalaczy spróbuj tych w spray`u z L`oreal , sąna prawdębardzo delikatne , nie zostawiają smug a opalenizna wygląda na naturalną.

Pozdrawiam!

colloseum

Wysłana - 02 lutego 2006 12:05    Edytuj Cytuj
nie zostawiają smug a opalenizna wygląda na naturalną.

Hmm to chyba nie mozliwe jesli jest to samoopalacz. Kazdy zostawia smugi, zreszta ja nie mam cierpliwosci tego nakladac.

A te z avonu to gdzie sie kupuje? Mozna normalnie w sklepie czy koniecznie musze u konsultantki kupic?

shinsei

Wysłana - 02 lutego 2006 12:44    Edytuj Cytuj
rzaczej z Oriflame tylko u konsultantek...

co do tego z l`oreal on jest w spra`yu w formile lekkiego olejku - nie martw sięnie będziesz sięświecił - błyskawicznie się wchłania ...wystarczy 1 pssssttt i przetrzeć dłońmi...wiem bo sama próbowałam...

oska5

Wysłana - 02 lutego 2006 13:55    Edytuj Cytuj
zaden samoopalacz nie zostawia śladów jak porzadnie rozsmarujesz a to nie jest wcale taka filozofia.
jak dla mnie balsamy brazujące do g.. warte

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

colloseum

Wysłana - 02 lutego 2006 15:00    Edytuj Cytuj
błyskawicznie się wchłania ...wystarczy 1 pssssttt i przetrzeć dłońmi...

ok a 'farbuje' on brwi?

Boje sie troche samopalacza poniewaz kiedys sie nasmarowalem na noc i rano wstaje a tam lekkie plamy i ogolnie nie wygladalo to ciekawie-a wiadomo ze zmyc tego nie mozna

No dobra ale widze ze sie 'troche' znacie to moze polecicie mi jakis rozjasniacz do wlosow dobry?

colloseum

Wysłana - 02 lutego 2006 17:36    Edytuj Cytuj

sQzi

Wysłana - 02 lutego 2006 17:52    Edytuj Cytuj
johnson & johnson do jasnej karnacji b dobry

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

shinsei

Wysłana - 02 lutego 2006 21:47    Edytuj Cytuj
colloseum , tego nie ma co sie obawiać , ale to co wkleiles to mleczko , lepiej wybierz spary , kjest najbezpiecznijszy , to jedyny samoopalaczk , którego nie bałam się uzyć do twarzy ,

colloseum

Wysłana - 03 lutego 2006 13:45    Edytuj Cytuj
a gdzie go mozna znalezc bo wszedzie widze tylko mleczko, bylem dzisiaj w genacie i tesco i tez nie bylo

Moglabys mi podac linka?

shinsei

Wysłana - 03 lutego 2006 21:04    Edytuj Cytuj
spróbuj w rossmanie , tam ostatnio kupowałam

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Krem brazujacy dla mnie

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.