Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1934 razy
słowa kluczowe: kreatyna  mase 
Autor

Kreatyna na mase

Destroyer_

Wysłana - 19 lutego 2010 16:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam pytanie jaka kreatyne brac na drugi cykl. Pierwszy zrobilem na mono z olimpa. Moim celem jest zdobycie masy. Zastanawiam sie nad xp lub hp. Nie wiem jednak czy oplaca brac sie na drugi cykl takich odzywek. Dodam ze mam 17 lat, waze 73kg. oraz mam ulozona diete pod katem budowania masy. Dla uzupelnienia brakow w diecie zamierzam stosowac gainera Mutant Mass. Na silowni cwicze 6 miesiecy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lutego 2010 16:12 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

TomQ-MAG

Wysłana - 19 lutego 2010 16:12    Edytuj Cytuj
smialo mozesz brac staka+pojedyncza forme, lub mono samo jezeli dobrze na ciebie podzialalo, to mozna zrobic taki sam cykl.

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

Destroyer_

Wysłana - 19 lutego 2010 16:18    Edytuj Cytuj
Nie jestem pewien czy stak na poczatek nie jest "za mocny", ale nie chce brac czegos po czym nie bede mial efektow. Po mono nie widzialem specjalnych efektow. Nie oczekuje niewiadomo czego po samej kreatynie. Moze jest to wina tego ze podczas stosowania mono nie przestrzegalem dietki :D

eNd_

Wysłana - 19 lutego 2010 16:21    Edytuj Cytuj
bo suplementy diety są suplementami diety, nie odwrotnie

za mocny nie będzie - bo ta sama kreatyna w nim siedzi, a generalnie nie ma słabszych i mocniejszych kreatyn

Zmieniony przez - eNd_ w dniu 2010-02-19 16:21:47

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -

TomQ-MAG

Wysłana - 19 lutego 2010 16:23    Edytuj  Cytuj
na pewno dieta ma tutaj kluczowe zadanie.
wiec sprobuja jeszcze raz z mono, i dopnij diete, bo po co ladowac w siebie stacka, skoro dieta kuleje? szkoda kasy i czasu na silowni bez diety.

wiadomo na poczatku efekty beda bo twoj organizm bedzie reagowal na bodziec jakim jest trening, ale przyjdzie taki moment, ze bedzie stop. i dieta bedzie potrzebna by dalej rosnac.

Ekspert -

Destroyer_

Wysłana - 19 lutego 2010 16:31    Edytuj Cytuj
To oczywiste ze dieta ma ogromne znaczenie, a kreatyna jest tylko dodatkiem. Obecnie jest wiele form kreatyny i prosze o pomoc w doborze odpowiedniej. Jak napisalem moim celem jest zdobycie masy.
"za mocny nie będzie - bo ta sama kreatyna w nim siedzi, a generalnie nie ma słabszych i mocniejszych kreatyn" - to dlaczego na pierwszy cykl poleca sie mono, a nie np. Massacre?

TomQ-MAG

Wysłana - 19 lutego 2010 16:36    Edytuj Cytuj
bo jest najtansze. bo jak spieprzy sie cykl, zeby mniej stracic siana, a po drugie mono jest najlepsza forma kreatyny. reszta tylko mu dorownuje. tak sie przyjelo ogolnie, ze na pierwszy cykl mono. a tak naprawde jak masz kase to mozesz od stacka zaczac.

Ekspert -

Destroyer_

Wysłana - 19 lutego 2010 16:50    Edytuj Cytuj
Ja slyszalem ze mono jest najgorsza forma kreatyny, ale jestem laikiem w tych sprawach wiec mozecie mnie uswiadomic :D Jesli chodzi o stacki: Jaki by byl odpowiedni na poczatek? Tu tez jest duzy wybor. Co powiecie na temat xp, hp, no-xp, na no vapor? Co wybrac na drugi cykl? Myslalem tez nad KA i CREAFUSION. Naprawde jest tego wiele i ciezko wybrac. Z gory dziekuje za pomoc.

TomQ-MAG

Wysłana - 19 lutego 2010 16:57    Edytuj Cytuj
KA przereklamowany syf.
Creafusion troche za drogi jak na te czasy.

Ja bym proponowal HP lub XP lub Clout + mono

dawkowanie:
DT: rano 5g mono, przed treningiem porcja stacka
DNT: rano 5g mono

Ekspert -

Destroyer_

Wysłana - 19 lutego 2010 17:02    Edytuj Cytuj
Myslisz ze jest sens laczyc staka z mono? Wiele osob chwali sobie KA ale skoro tak twierdzisz to ok. Na pewno masz o tym wiecej pojecia niz ja ;P W takim razie na cykl wybiore hp lub xp. Co wedlug Ciebie bedzie lepsze i wyjdzie taniej? Czy stosowales ktoras z wymienionych odzywwek?

ADRIANUS88

Wysłana - 19 lutego 2010 17:06    Edytuj Cytuj
End napisał:
"za mocny nie będzie - bo ta sama kreatyna w nim siedzi, a generalnie nie ma słabszych i mocniejszych kreatyn
"

Jeśli chodzi o samą kretę owszem, ale są słabsze i mocniejsze preparaty kreatynowe jako całość. Jeśli ktoś może pozwolić sobie na większe koszty, powinien wybrać chelat kreatynowy magnezu, a dla wzmocnienia efektu może dodać jeszcze orotan. Ta mieszanka (w połączeniu oczywiście z dobrą dietą i treningiem) gwarantuje bardzo wysoki stopień zadowolenia z cyklu...

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kreatyna na mase

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.