Wyczytalem gdzies ze sok z winogron jest dobrym transporterem kreatyny, zastanawiam sie jednak czy ma to znaczenie czy jest to sok z bialych czy z czerwonych winogron?
Ogólnie sok jest lepszym transporterem od wody bo kreatyna lepeiej się wchłania z cukrami,co do owoców to już raczej nie gra roli.
1235937648000
mlodykks
Wysłana - 01 marca 2009 21:01
Panowie mam mono vitalmaxa, i czy mozna je brac bezposrednio do papy czy trzeba rozrobic w wodzie?Bo nie chce mi sie z tym cackac i tak ma sporo innych rzeczy do ogarniecia ;)
zakupiłem puche kreatyny z vitlamaxu, moje pytanie brzmi można jakoś zrobić żeby nie brać całej puchy na siłownie tylko jakoś inaczej ją przetrasportować ? w butelke juz wsypac i tam tylko sokiem zalać czy coś innego poleciacie ?
1235938093000
SirLolek
Wysłana - 01 marca 2009 21:10
mozesz tak zrobic, tylko do suchej butelki,a plynu dolej bezposrednio przed spozyciem.
do malego worka sypac i juz albo do opakowania po tabletkach jak masz pomyslow mozna miec wiele wez to co masz pod reka i po klopocie
Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
Specjalista -
1235938316000
Van Ice
Wysłana - 01 marca 2009 21:28
W kondona Nie no na poważnie to są takie małe plastikowe torebeczki np jak od narkotyków do tego możesz sypać,ewentualnie pudełeczka po jakichś witaminach(centrum itp.) albo nieraz są takie po gumach (do żucia )