Jestem nowicjuszem jeśli chodzi o suplementy. Zastanawiam się czy jest sens łączenia białka serwatki z kreatyną, może są jakieś przeciwskazania, a może jest to wskazane? A może jeśli używa się jednego nie ma sensu brać drugiego?
Witam! Zadam nie dyskretne pytanie ile ty masz lat?? To jest odnośnie kreatyny. NIe ma żadnych przeciw wskazań aby brać jedno i drugie. Ja bym powiedział że nawet jestkonieczność. Napisz coś więcej o sobie to coś poradzimy.
Pozdrawiam Dracula
Pozdrawiam Dracula
1056529311000
v3gas ZASŁUŻONY
Wysłana - 25 czerwca 2003 10:26
Bialko jesz jesli masz braki w diecie. Kreatyne mozna laczyc z bialkiem, bo to tak jab bys laczyl ja ze zwyklym pozywieniem. Ale do kredki powinno sie miec odpowiedni wiek i staz treningowy.
Mam 18 lat, na siłowni trenowałem przez ponad pół roku i chciałbym teraz spróbować z odżywką, bo niestety na dobrą dietę nie mam za wiele czasu, choć staram się przestrzegać głównych za leceń. Kreatynkę chciałem wziąść na próbę przez trzy tygoodnie po 5g dziennie później tydzień przerwy i znów trzy tygodnie kreatynki. Nie jestem żadnym maniakiem, który będzie wcinał tego jak najwięcej, a tylko chcę spróbować i zobaczyć czy są jakieś efekty.
1056549688000
Andrew-17
Wysłana - 25 czerwca 2003 17:13
A jeżeli nie kreatynę, to jaką inną ożywkę na masę poradzili byście mi na początek?
1056554015000
v3gas ZASŁUŻONY
Wysłana - 25 czerwca 2003 19:10
Bez diety nie ma przyrostow. Suplememty tu nic nie pomoga !! Najpierw dieta !! A co do kredki to sposob zaproponowany przez ciebie nie jest najlepszy...