Mam pytanko chciałby rozpocząć powolne odchudzanie (odtłuszczanie) obecnie biorę od tygodnia jabłczan oraz aminokwasy czy mogę z kreatyną połączyć CLA (myślałem o CLA GREEN TEA z Olimpu). Co jeszcze mogę brać w trakcie brania kraetyny na odtłuszczanie.
oczywiście dieta to standard no ale cóż i tak tłuszczu się trochę zebrało chce spalić z 10 kg tylko tak jak pisałem biorę kreatynę - a w maju pojadę na thermach - potrzebuje coś co mogę z nia połączyć
1207515399000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 07 kwietnia 2008 11:13
spalacz w 1/2 dawki - np Scorch, Venom.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
spoko tylko te spalacze powodują pocenie się a przy kreatynie to chyba nie za bardzo - potrzebuję coś co nie będzie powodować zwiększonych potów tylko energie będzie czerpać z tłuszczu Pozdro
1207598852000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 07 kwietnia 2008 23:13
jeżeli nie wiedział bym co pisze to bym nie pisał.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
nie jestem na redukcji tylko na masie typową redukcję walę w czerwcu. Jak wiadomo kreatyna i kofeina nie jest dobrym połączeniem a kofejnę mamy we wszytkich znanych mi spalaczach więc po co walić jakiś Therm i brac kreatynę jeżli nie można w pełni kożystać z krestyny. ja potrzbuje coś co nie będzie miało ujemny wpływ na branie kreatyny. Jak zerkniecie w mój profil to zobaczycie że mam kupe masy i kupe lat robioną, tylko nigdy nie przywiązywałem wagi do tłuszczu - hmmm najwyższy czas myślałem ostatnio o HMB a później po cyklu walnąć Therma z glutamina i amino. A pytam o CLA bo wiem że poprawia skóre i nie tylko u kobiet jestem ciekawy czy mieliście jakies spadki tłuszczu po długim okresie brania np. 2 - 3 miechy?