Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna a staż - czyli dlaczego nalezy poczekać.

SebMar90

Wysłana - 02 kwietnia 2009 22:58    Edytuj
dudekkk pewnie gdybyś uiścil jakąs oplate to by ci fafaq napisał ;d a takto masz dzial odzywianie, przykladowe posilki wyliczasz swoje zapotrzebowania i ukladasz diete:) białka/weglowodany/tłuszcze:)

faftaq

Wysłana - 03 kwietnia 2009 11:19    Edytuj
dudekkk - nie sadze by zanalazl sie taki jezus co by Ci diete za free ulozyl...

naucz sie samemu to robic. w dziale odzywianie masz wszystko co potrzeba.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

bluice

Wysłana - 16 kwietnia 2009 15:39    Edytuj
NO tak niby wszytko oki i gra :D !! ale jeszcze jedno pytanie mam ? cały czas wspominane, że kretke to na mase mase!! (z czym idą w parze trningi siłowec !!) a jak się z tą kreatyną odnieśc do aerobówi i to nie zawsze takich cięższych.. ? nie jestem osobą cwiczącą na siłce i nie dżwigam dużo. Natomiast codziennie 7 raz w tyg.biegam ćwicze (drazek. etc.) pompki, jak to do tego odniesieci? czy rozsądnym wyborem bedzie kupić sobie kretke mając duży staz przy aerobach i ćwiczac w domu?

co powiecie na ten temat ?

pzdr

Bądź co bądź, ale zawsze sobą.. Kilkanaście centymetrów chodzę z chłopakami ponad chodnikami..

SebMar90

Wysłana - 16 kwietnia 2009 16:08    Edytuj
kreatyna(monohydrat) jest dla sportowców nie tylko dla siłaczy(kulturystow) ale takze dla ludzi o zwiększonym wysilku fizycznym. Dla pilkarzy w okresie przygotowania:)więc myśle ze monohydrat mozesz sobie udzielic:) drązek pompki to takze trening, tylkow domowych warunkach:)

bluice

Wysłana - 16 kwietnia 2009 16:37    Edytuj
Wszytko rozumiem, :D tylko czy po prostu przyczyni się ona na przyrost masy.. w sensie tych aerobów i treningów domowych ! :D czy np. to nie wpłynie na zahamowanie tej masy czy czy jej przyrost. bo nie wiem czy jest sens kupować sobie kredke, brać ją i ćwiczyć (w domu jak i na dworze, <biegi> )i czy to będzie miało jakis efekt. ? (przyrost masy)

Bądź co bądź, ale zawsze sobą.. Kilkanaście centymetrów chodzę z chłopakami ponad chodnikami..

SebMar90

Wysłana - 16 kwietnia 2009 16:40    Edytuj
mozesz sobie kupić, 40 zł na mono z vitalmaxa to nie wydatek a kretka dobra, zawsze ci w czymś pomoze, chociaz mowi sie ze powinno sie zaczynam suplementacje kreatyną powyzej 6 miesięcy stazu:)

bluice

Wysłana - 16 kwietnia 2009 16:48    Edytuj
staż to ja juz mam o wile większy nniż 6 miech.. hehehe ale mimo wszytko dzieki wilkie za rady

pzdr

faftaq

Wysłana - 16 kwietnia 2009 17:47    Edytuj
kreatyna nie jest na mase. nie daje masy. na mase top jest dodatni bilans kaloryczny.

ja kreatyny w cyklach masowych praktycznie nie uzywam. Dorzucam natomiast jak robie sile i na redukcji.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

DJvid

Wysłana - 19 kwietnia 2009 09:24    Edytuj
Ciekawy dużo mi pomógł ten temat :)

" pieniądz do drzwi nie puka a nie każda panna to j***na suka "

shefu

Wysłana - 19 kwietnia 2009 11:37    Edytuj
Dobre

Zauważyłem że im więcej ktoś zjada (supli/SAA) prędzej kończą z siłownią.(brak cierpliwości)

Znam kilkunastu ziomów co wydali dużo kasy i zerwali (ich słowa: siłownia za dużo kosztuje a bez supli mi się nie chce)

A jednego znam który ćwiczy na sucho więcej niż 6lat wygląda dobrze i czuję się dobrze a z siłki nie zamierza zrezygnować
a na temat SSA i Supli poprostu nie dyskutuje (odchodzi, nic nie mówi, uśmiechnie się i pujdzie - po prostu omija cały ten temat)
Sam powiedział że "ćwiczysz tylko dla siebie a nie dla kogoś"...

Zmieniony przez - shefu w dniu 2009-04-19 11:41:27

Odpowiedzi jest na 10 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Kreatyna a staż - czyli dlaczego nalezy poczekać.

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  6  7  8  9  10   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.