Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna a staż - czyli dlaczego nalezy poczekać.

Gandziamen

Wysłana - 09 czerwca 2008 14:29    Edytuj
Krótką, zwięźle i na temat. Podoba mi się i fajnie się czyta (jeśli się chce czytać oczywiście)

POZDRO

yyy... coś tam.. :P

Michalix

Wysłana - 20 czerwca 2008 15:27    Edytuj
dobry art
W sam raz dla poczatkujacych zapalencow ktorzy mysla ze wpieprza z 2kg kreatynki i beda wielcy
Sog

Samo88

Wysłana - 27 czerwca 2008 14:36    Edytuj
Swietny artykul. sogacz ;)

faftaq

Wysłana - 30 czerwca 2008 23:25    Edytuj
dzieki

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

adrian_nwp

Wysłana - 01 lipca 2008 09:56    Edytuj
jak tez tak mialem na poczatku odrazu chcialem zapodac kreatyne ale kumpel mnie powstrzymal to jest glupota. przez pierwsze pol roku sa najlepsze efekty bez zadnych odzywek. dlatego ja sie postrzymalem i dopiero teraz po roku na silowni dopiero zaczalem brac:D

Radommiak

Wysłana - 03 lutego 2009 23:57    Edytuj
A jesli nie jestem 'sezonowcem' i nei mam zamiaru byc
to czy moge po meisiacu wziac sobie jkis stack kreatynowy nie mowie o shocku i stormie ale jakis prosty ? jesli bedzie dieta to dlaczego mialbym jeszcze poczekac te pol roku ? z gory dzieki za odpowiedz

faftaq

Wysłana - 04 lutego 2009 00:16    Edytuj
wyjasnialem: zeby wyrobic sobie poprawne nawyki nawyki, nauczyc sie cwiczyc i reagowac na bodzce, przetestowac diete w praktyce i wprowadzic korekty.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

xaero17

Wysłana - 16 marca 2009 14:17    Edytuj
swietny art:) SOG dla autora
ja sam rowniez zaczynalem na sucho, pierwsze mono przyjalem po roku nauki nawykow cwiczeniowych i zywieniowych :) czlowiek sie uczy z kazdym treningiem lepiej czuc co 'wchodzi', w ktorym momencie miesien nalezy spiac i nie dopuscic do bezwladnego opadniecia :) mam nadzieje ze rozumiecie co mam na mysli :)

ps. w ogole zrobilem po chyba polrocznej przerwie przysiady to dzis ledwo chodze...plecy i nogi odmawiaja posluszenstwa. musialem sie mocno garbic, za pewne prostowniki do wzmocnienia ;)

dudekkk

Wysłana - 02 kwietnia 2009 19:38    Edytuj
Swietny artykuł. Teraz juz wiem ze mam poczekac z kreatyna :) Brawo dla autora.. Dobrze ze przeczytalem ten artykuł .. Huh. Powstrzymam sie na pol roku ;))

dudekkk

Wysłana - 02 kwietnia 2009 19:42    Edytuj
Faftaq , moglbys napisac mi jakas diete ? Na caly tydzien co mam jesc ? ;)

Odpowiedzi jest na 10 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Kreatyna a staż - czyli dlaczego nalezy poczekać.

Strony:  pierwsza  1  2  3  5  6  7  8  9  10   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.