Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna a staż - czyli dlaczego nalezy poczekać.

Granathar

Wysłana - 29 marca 2008 11:59    Edytuj
Ja nie pałam miłością do odżywków ale jednak chęć przyrostów szybszych to jednak jest to Jednak moim zdaniem żeby się za to wziąć to wpierw dieta i dobry zaplanowany trening, i jakiś tam staż by się przydał, żeby organizm umiał nakierować to co mu dasz. Rozwala mnie jak ludzie kupują po 20 kilo gainerów i wpieprzają w ilościach hurtowych bez diety(albo białka i biorą po 100 g dziennie tego bo od białka się rośnie a wątroba zdycha) I potem taki delikwent stwierdza, że jak się nie bierze gainerów to się nie zrobi masy(a brzuszek rośnie ) i kupuje coraz to mocniejsze syfy, których bierze coraz więcej, które coraz to bardziej będą się odkładać(i straci na tym ogromną ilość kasy, podkreślam - straci) itd. A poza tym, przyrosty po kreatynach i innych suplach nie dostarczających substancji odżywczych to moim zdaniem placebo

faftaq

Wysłana - 29 marca 2008 12:11    Edytuj
Granathar - no trochę przegiąłes powyżej.

Pitt - nie przesadzaj...

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

spoko_loko

Wysłana - 29 marca 2008 16:32    Edytuj
fat wreście napisałeś o tym co trza było wreście napisać niektórym ludziom na tym forum
pozdro

juffster

Wysłana - 29 marca 2008 16:37    Edytuj
a ja chodze juz rok bez przerw systematycznie na siłke i nie zamierzam brac, bo sila leci jak szalona :D bedzie stagnacja dopiero bede brał krete

zorek11

Wysłana - 29 kwietnia 2008 18:03    Edytuj
sog i tyle, czemu nie musze mowic :)

Mój Art na temat walki z bólem [http://www.sfd.pl/ART%3A_Jak_nale%C5%BCy_zwalcza%C4%87_b%C3%B3l_-t419927.html]
Dochodź do celu powoli...

luki2225

Wysłana - 12 maja 2008 20:37    Edytuj
Bardzo fajny art i napewno wielu młodych napaleńców dostanie ten link

LYSY_22

Wysłana - 29 maja 2008 21:32    Edytuj
faftaq

dobry post szkoda ze wczesniej nikt mie nie odeslal do niego :/ nie bylo by calego zamieszania ze mna za co przepraszam. Przeczytalem go 5 razy i zrozumialem duzo rzeczy. Wiec zaczynam przygode :) dzieki.

tomekk506

Wysłana - 29 maja 2008 22:24    Edytuj
hah, porządny artykuł, zgadzam się i to niestety na własnym przykładzie, sam po krótkim okresie ćwiczeń wziąłem się za kreatyne, fakt, tylko mono, ale jednak większych efektów nie było. i nie zostało :/ ale może nie tylko głupcy uczą się na swoich błędach

"...but in the real fight.. you better train every part of your body"

Sanyol

Wysłana - 08 czerwca 2008 22:13    Edytuj
Bardzo misie spodobal tekst ze "tylko glupcy ucza sie na wlasnych błedach, ludzie mądrzy uczą sie na cudzych"

i za niego masz sog

Ogolnie sa ludzie i parapety zawsze sie znajda osoby ktore beda slepo wierzyc w cud odzywki gainery itp. Osby ktore choc troche mysla beda chialy miec jak najbardziej szeroka wiedze na temat silowni zeby efekty jego ciezkiej pracy byly jak najbardziej optymalne.

PinS

Wysłana - 09 czerwca 2008 14:10    Edytuj
A tam.
Cioty i tak nie pojma tej idei i beda sie od razu faszerowac suplami. Bo nie chce im sie czekac, nie chce im sie poswiecac, chca od razu byc 'wielcy' ( a i tak przewaznie nie sa). Jak ktos jest glupi, to juz mu wiedzy do glowy sie nie wtoczy :)

Pozdro

Odpowiedzi jest na 10 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Kreatyna a staż - czyli dlaczego nalezy poczekać.

Strony:  pierwsza  1  2  4  5  6  7  8  9  10   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.