Cześć faftag Po pierwsze, gratuluje doradcy - od dawna wiedziałem że nim zostaniesz, kwestia czasu Jeśli miałbyś coś do dodania w dziale AD w arcie Peponenta odnośnie stosowania białka u endo to prosiłbym o wpis
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
1206780475000
Franek1408
Wysłana - 29 marca 2008 09:56
Faftaq swietny art. Mi sie przydal .
1206780997000
fukinhot
Wysłana - 29 marca 2008 10:01
imo wszystko zależy od tego na jakim poziomie osoba się znajduje...
Taka, ktora potrafi zadbać o dobrą dietę, (ulozyla sama, korzystająć i wiedzy ktorą zdobyła, lub ktoś inny pomogl jej )trenuje dobrym planem i przede wszystkim trenuje jakiś czas, co dało jej jakieś podstawy masy mięsniowej, możę na pierwszy ogień wrzucić nawet wyspecjalizowane stacki...
Ale z drugiej strony moze 10% (albo mniej) ludzi ktorzy sie pytają o stacki na pierwszy cyklik jest takimi osobami...
Z wlasnego doświadczenia wiem, jezeli chodzi o różne kreatyny, to jezeli tylko da sie odpowiednią przerwę miedzy cyklami i zacznie sie ją brać w odpowiednim momencie cyklu treningowego to zawsze , kazda forma, działa bardzo dobrze -siła rośnie. jak do tego jeszcze dodamy odpowiednio do celu zbilansowane odżwyianie to za tym idzie wzrost masy, lub zachowanei miesnia na redukcji...
Oczywiście kolejnym aspektem jest to, że osoby, bardziej doświadczone, mające lepsze podstawy - co tu dużo mówić -więcej mięśni... Odczują w o wiele większym stopniu, wizualnie i czuciowo substanjce pompujące...
Znam zioma (teraz jakies 25 lat), który trenował dosyć dłuugo -okolo 5 lat regulanrie. Nie brał absolutnie nic, ani odzywek ani supli... Mimo tego, odżywiajać sie b.dobrze wypracował ciekawą sylwetkę. Zachęciłem go (długo to trwało - był niechętny) by spróbował zestawu storm+shock, bo wiedzialem, patrząc na niego, żę to odczuje. Po tygodniu powiedział że jego odczcuia przerosły jego oczekiwania...
tylko rozpatrzenie wszytkich tych czynników daje odpowiedź - od czego warto zaczynać.
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2008-03-29 10:02:44
Rownież, (jak juz wspomnialem na poprzedniej stronie), uwazam że zalecany okres tzw "treningu na sucho", jest kwestią umowną. Tak na prawdę, jest to sprawa indywidulana.
Co do tego, od czego należy zacząc, to będą jednak upierał się, że zestaw shock+storm, czy jaki kolwiek zestaw opierajacy się na mocno pobudzających stackach przedtreningowych - to nie jest dobry pomysł na początek. Pomijam kwestię Twojego znajomego. Dwudziestopięcioletni facet z piecioletnim stażem, to typ człowieka o ktorego nie trzeba się martwić i mozwe on sobie na dobry zestaw pozwolic. Z drugiej strony jednak, warto pamietac, że układ nerwowy też należy sobie przyzwyczaić do stymulantów.
Informacje tutaj zawarte są adresowane przede wszystkim do osob rozpoczynających swoją przygodę z siłownią.
Skalar - dzieki, ok, zerknę.
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-03-29 11:22:12
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1206786084000
fukinhot
Wysłana - 29 marca 2008 11:25
może oswoić.. bo jak sie już przyzwyczai to LIPA...
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-03-29 11:51:38
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1206787868000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 29 marca 2008 11:53
ja jadlem 7 tygodni i go s****iela nie oswoilem;d na wiecej niz jedna miarke sie w sumie nie zdecydowalem ale z miarka no-xploda wchodzil pieknie
zostawilem sobie z 2 miarki to sprobuje znow niedlugo heh
Faf widzialem co tam wyzej wczesniej bylo <nono>
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2008-03-29 11:54:40
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "