Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 746 razy
słowa kluczowe: kreatyna  masa 
Autor

Kreatyna a Masa

tQx

Wysłana - 12 lipca 2010 19:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam glupi temat ale dla mnie bardzo przydatny jaka kreatyna/stacki są najlepsze by poszla bardziej przyblizona "sucha masa"+ siła... ? Jestem po paru cyklach ostatni byl S+S...

PS: Co myslicie o KAIZEN Xtreme Creatine lub Cloucie ??

Chodzi mi o rodzaj nie firme itd.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 lipca 2010 19:28 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Dzedor

Wysłana - 12 lipca 2010 19:28    Edytuj Cytuj
to co "pójdzie" zależy od ukierunkowania dietetycznegoo i treningowego a nie rodzaju kreatyny

Pomogłem?-daj sog'a :DDD
Znawca -

TomQ-MAG

Wysłana - 12 lipca 2010 19:37    Edytuj Cytuj

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

tQx

Wysłana - 12 lipca 2010 20:07    Edytuj Cytuj
Panowie zacznijmy od tego bez diety i treningu nie zadal bym takiego pytania mozecie mi pomoc bo mono , ester , jablczan nie przekonuje mnie mozecie mi powieidzec jaka by byla odpowiednia :) ?

anubis84

Wysłana - 12 lipca 2010 21:34    Edytuj  Cytuj
A czemu Cię mono nie przekonuje, setki badań w których wykazano że działa.
Ekspert -

tQx

Wysłana - 12 lipca 2010 22:15    Edytuj Cytuj
Co do mono to tak -> Podczas tego cyklu bede miał jeszcze TSE'a przez cale 2 miechy + na 60% MMA wiec po co mi nawadnianie jak podczas TSE' + MMA(AreobY) poce sie ? Mnie nie za bardzo przekonuje ta forma kreatyny ale widac po waszych wyczerpujacych odp zostane Przy orotinie i najwyzej bd testowal

faftaq

Wysłana - 12 lipca 2010 23:09    Edytuj Cytuj
kazda forma kreatyny moze powodowac zwiekszenie uwodnienia kom mięsniowych - bo wynika to bezposrednio z dzialania kreatyny 9zwiekszenie rezerw glikogenu, fosfokreatyny w miesniach - a co za tym idzie wieksza ilosc płynów). Jesli jakas kreatyna potencjalnie nie ma takiego dzialania - tzn, że jest słaba

efekt ten jest słabo widoczny, badz niewidoczny ma LC, przy ujemnym bilansie itp....

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

tQx

Wysłana - 13 lipca 2010 06:36    Edytuj Cytuj
fatfaq A co sadzisz o KAIZEN Xtreme Creatine lub Cloucie ?? Ceną roznią sie 50 zł nie całe a skladowo nie wiele mogl bys mi pomoc ?

faftaq

Wysłana - 13 lipca 2010 13:46    Edytuj Cytuj
xtreme creatine orotan?

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

tQx

Wysłana - 13 lipca 2010 18:58    Edytuj Cytuj
Tak :)(

faftaq

Wysłana - 13 lipca 2010 19:11    Edytuj Cytuj
orotan, czyli polaczenie kwasuorotowegoikreatyny w jedna czasteczke, generalnie opinia jako forma kreatyny ma dobre, sam kwas orotowy moze miec dosc ciekawe wlasciwosci. opinii na temat samego produktuxtreme creatine orotan - nie znam.

clout fajny stack kreatynowy opart wlasnie na w/w formie, kilkaspecyficznych dodatkow jak acetyl-karnityna, beta-alanina , vinopocetyna. jednak dawka kreatyny z dziennejporcji clouta wynosi ok 6 - 7g orotany kreatyny, z czego czysta kreatyna stanowi ok 75%...

z pewnoscią przy takiej dawce srodek bedzie sie dlugo rozkręcal

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kreatyna a Masa

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.