Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 24 listopada 2007 15:04    Edytuj Cytuj
kreatyna to m ozna powiedzieć kreatyna lecz rozne dodatki do niej powodują,że albo poprawiaja biodostępność, albo/i/ wspołdziałaja w pewnym stopniu z nią na poziomoie komórkowym.
w tym temacie rozważan i teorii w sumie jest dość wiele- jak i sprzecznych opinii- jednak widac najlepiej w praktyce że sie roznią te związki od siebie.

a o bcaa myslałem, że wszystko wyjaśnione.

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2007-11-24 15:05:12

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

megamassa

Wysłana - 24 listopada 2007 15:06    Edytuj Cytuj
mam pytanie jesli bede jadl 10 jablka na czczo 10 przed i po kaps czy to sie ladnie wchlonie czy wydale to w moczu

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 24 listopada 2007 16:03    Edytuj Cytuj
możesztak robic jedynie przez kilka pierwszych dni cyklu/tzw. nasycenie/ jednak nie każdy preferują ta metodę.
gdybys tak brał non stop to straty/wydalanie/ bedzie b. duże.
10g. dziennie piowinno zupełnie wystarczyć, jednak jeżeli chcesz możesz spróbowac ww. metody.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Huberto935

Wysłana - 12 grudnia 2007 23:02    Edytuj Cytuj
zaczalem dopiero co cwiczenia i kupilem kreatyne .. mam 14 lat ... nie wieem czy to dobry wiek na branie odżywek ? co robić żeby nic sie nie stało w zdrowiu ale zeby przybywało siły ? nie wiem czy kreatyne mozna brać bez przeszkód..

Siodema

Wysłana - 12 grudnia 2007 23:40    Edytuj Cytuj
masz dopiero 14 lat twoj organizm bedzie swietnie reagowal na cwiczenia bez kreatyny, zakup nie potrzebny sprzedaj ja lub zachowaj na pozniejsze czasy na razie nie jest ci potrzebna wykorzystaj naturalne mozliwosci organizmu a nie syc go juz kreta

Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple.
Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly

"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -

King_Odin Trec Nutrition

Wysłana - 13 grudnia 2007 12:29    Edytuj Cytuj
zacznij brać kreatynę za 2-3 lata.

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:[http://www.sfd.pl/-t589381.html]
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: [http://www.sfd.pl/-t655403.html]
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:[http://www.sfd.pl/-t654560.html]
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Ekspert -

michael158

Wysłana - 14 grudnia 2007 19:53    Edytuj Cytuj
Siemka. Mam mały problemik. Chciałbym się dowiedzieć jaka kreatyna jest najlepsza chodzi o mono. I zastanawiam się czy brać mono czy coś mocnejszego. Nigdy nie brałem odżywek. Ćwicze juz 9 miesięcy wiec chyba musze coś wziąć:D:D pozdro

Siodema

Wysłana - 14 grudnia 2007 19:55    Edytuj Cytuj
nie musisz wziac

ile masz lat?

mono hmmm bierz ktore tansze ale nie jakis syf z allegro

proch np vitalmax zielona

kaps np olimp mega caps

Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple.
Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly

"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -

faftaq

Wysłana - 14 grudnia 2007 21:26    Edytuj Cytuj
jest taka opijnia ze najlepsze mono to to ze znaczkiem creapure, czyli z SKW. w swojej ofercie mają je prawie wszystkie firmy, od multipowera, przez uniwersala, weidera, po hi-teca, olimpa i treca. ja jednak tez bralbym najtancsze

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Sygul88

Wysłana - 15 grudnia 2007 11:58    Edytuj Cytuj
witam :) mam problem, mianowicie, 1 Dnia Swiat Bozego Narodzenia zjem ostatnia miarke Storma ;) Shocka zostala polowa puszki(zostawiam go i nie jem, poczeka na inny cykl w przyszlosci) ... no i po tym cyklu chce sobie kupic jakiegos no boostera, bralem kiedys nitro 1 ale takie lipne to dla mnie, nie jestem przekonany do tabsów ... ale kurde gdzie nie wejde w sklepach inter. w zakldke volumizery azotu czy cos tam , przegladam te produkty i one maja w skladzie kreatyne, bardzo przerozne formy ... np. naNo Vapor , No xplode , itp ... i po prostu moje pytanie brzmi czy moge teraz cos takiego sobie walnac ,
ps. nie piszcie mi zebym sie lepiej skupil na diecie itp. bo o tym wiem

;))))))

Odpowiedzi jest na 141 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.