Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

Tomaq

Wysłana - 27 maja 2007 19:05    Edytuj  Cytuj
ile powinny trwac te 2 przerwy między seriami ??

maximus_pl

Wysłana - 27 maja 2007 21:51    Edytuj Cytuj
przerwa co najmniej 4-5tyg
mowi sie ze lepiej zeby zrobic przerwe tyle ile trwal ostatni cykl ale to taka umowna granica

Znawca w dziale odżywki & suplementy :)

Znawca -

Tomaq

Wysłana - 27 maja 2007 23:09    Edytuj Cytuj
hehe :D ale mi chodzi o przerwe w trakcie cwiczenia :) po zrobieniu 1 serii każdego cwiczenia

maximus_pl

Wysłana - 28 maja 2007 09:05    Edytuj Cytuj
to nie ten dzial

Znawca -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 28 maja 2007 12:36    Edytuj Cytuj
Tomaq - o to juz powinienes pytać w >>Treningu<<.
zasadniczo przerwa - na mase- powinna trwac -na małe grupy 60-90 sekund, a na duże 2-3 minuty.
jednak ustalasz to indywidualnie- w oparciu o spadki siły/jesli sa radykalne to wydlużasz przerwy/, ustalasz to także po oddechu, który powinien powrócic do wzglednej stabilizacji.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

damian_pl

Wysłana - 29 maja 2007 11:25    Edytuj Cytuj
Witam, mam pytanie odnosnie przyjmowania kreatyny. Czytalem ze nie mozna jej przyjmowac razem z mlekiem. A co jesli przyjmuje sie bialko rozrabiane z mlekiem? Czy odstep powiedzmy godzinny między przyjmowaniem bialka z mlekiem a kreatyna jest dozwolony, czy poprostu podczas przyjmowania kreatyny w ogole nie mozna pic mleka?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Pozdrawiam

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 29 maja 2007 12:30    Edytuj Cytuj
z białkiem mlekon mozesz pic spokojnie, z kreatyna jest ono raczej niewskazane, przerwa pomiedzy porcja kreatyny a takim mixem mleczno- białkowym powinna wynosić około pół godziny

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

guzik22

Wysłana - 05 czerwca 2007 21:56    Edytuj Cytuj
Witam jaką kreatyne byscie mi polecili(do 40zl).Mianowicie jestem piłkarzem i interesuje mnie przede wszystkim przybranie na sile i nieco masy (do 3,4 kg).Myslałem o kre-alkalynie z olimpu ale kolega mi mowil ze sa tansze kreatyny ktore to samo mi dadza.Wiem ze sa kreatyny ktore zwiekszaja ilosc wody w organizmie i takich nie chcialbym brac.Wiem tez cos o tej kreatyninie ze mozna brac te 10g kreatyny a malo tak naprawde wchodzi tego do organizmu a mozna to polepszyc dodajac sodu (czy mozna cos innego kolega mowil ze lepsze wchlanianie bedzie po taurynie).dzeki za opowiedzi.

maximus_pl

Wysłana - 05 czerwca 2007 22:11    Edytuj Cytuj
bierz zwykle mono
np.vitalmaxu

zatrzymanie wody w organizmie nie jest az tak znaczace by moglo Ci przeszkadzac

Znawca -

wladys

Wysłana - 05 czerwca 2007 22:27    Edytuj Cytuj
Siemka. czy waszym zdnaiem TCM Olimpa jest dobre w okresie rzeźbienia? W jakich dawkach proponujecie?

Odpowiedzi jest na 141 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.