Siema, mam pytanie. Nie wiem czy już gdzies wczesniej ktoś na nie odpowiadał, ale łatwiej zapytać niż przeszukiwać każde forum... Tak więc co sądzicie o stosowaniu kreatyny w połączeniu z L - karnityną czy też jakimkolwiek innym spalaczem? Z góry dzięki.
Witaj w czasach gdzie każdy hustler jest biały jak sufit...
1173475999000
maximus_pl
Wysłana - 09 marca 2007 23:15
l-karnityne odradzam bo to zupelnie nieekonomiczny supel
za to z innymi splaczami czemu nie.
Znawca w dziale odżywki & suplementy :)
Znawca -
1173478509000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 10 marca 2007 19:01
bezpośrednio napewno nie będą wspomagać swojego działania- jednakże można zrobic sobie suplementacje wg. schematu- kreatyna i spalacz tłuszczu
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1173549676000
kret17
Wysłana - 11 marca 2007 20:52
a jakie witaminy i skladniki mineralne ?? :)
1173642772000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 12 marca 2007 18:56
jakiś dobry zestaw wielowitaminowy z minerałami- choćby w sklepie sfd są b. fajne pozycje
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1173722212000
oley92
Wysłana - 12 marca 2007 21:06
Witam. Mam pytanie. Może odpowiedź na podobne już padła gdzieś ale jak kolega wyżej powiedział łatwiej jest zadać je ponownie aniżeli przeszukiwać fora. Więc moje pytanie brzmi: jaka forma kreatyny jest najlepsza? Monohydrat, cytrynian, jabłczan? Słyszałem również o czymś takim jak ester kreatyny czy alfaketoglutaran kreatyny albo orotan kreatyny. I czy może ktoś wprost powiedziec jaka kreatyna jest najlepsza? Np. Olimp CREA FUSION MEGA CAPS®, CREAPURE PYRUVATE ®, KREATYNA POWDER ®
na tak postawione pytanie trudno jest odpowiedzieć w sposób jednoznaczny- każda forma działa jednak odrobinke odmiennie- pomimo, że każda jest kreatyną- zależne to jesyt od celu, no i dla przykładu nie bardzo miałoby sens ładować w siebie orotan gdy nie zrobiłeś jeszcze w życiu żadnego cyklu... zadaj więc pytanie w sposób mniej teoretyczny a wiecej w praktyce dostosowane do twojej osoby/celu, stażu, budowy ciała itp./.
Ekspert -
1173730808000
oley92
Wysłana - 12 marca 2007 21:27
brałem kreatyne 1000 jakieś 1,5 miecha temu i teraz znowu chcę zacząć coś brać tylko niewiem co wybrać aby efekt był jak najlepszy
w sumie nie posuwałbym się przesadnie dużymi krokami- możesz wziąć jeszcze raz mono- jeśli byłeś zadowolony- możesz jabłczan, prosty acz skuteczny stak typu cell-pump.