Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

eFiO

Wysłana - 09 marca 2007 22:33    Edytuj  Cytuj
Siema, mam pytanie. Nie wiem czy już gdzies wczesniej ktoś na nie odpowiadał, ale łatwiej zapytać niż przeszukiwać każde forum... Tak więc co sądzicie o stosowaniu kreatyny w połączeniu z L - karnityną czy też jakimkolwiek innym spalaczem? Z góry dzięki.

Witaj w czasach gdzie każdy hustler jest biały jak sufit...

maximus_pl

Wysłana - 09 marca 2007 23:15    Edytuj Cytuj
l-karnityne odradzam bo to zupelnie nieekonomiczny supel

za to z innymi splaczami czemu nie.

Znawca w dziale odżywki & suplementy :)

Znawca -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 10 marca 2007 19:01    Edytuj Cytuj
bezpośrednio napewno nie będą wspomagać swojego działania- jednakże można zrobic sobie suplementacje wg. schematu- kreatyna i spalacz tłuszczu

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

kret17

Wysłana - 11 marca 2007 20:52    Edytuj Cytuj
a jakie witaminy i skladniki mineralne ?? :)

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 12 marca 2007 18:56    Edytuj Cytuj
jakiś dobry zestaw wielowitaminowy z minerałami- choćby w sklepie sfd są b. fajne pozycje

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

oley92

Wysłana - 12 marca 2007 21:06    Edytuj Cytuj
Witam. Mam pytanie. Może odpowiedź na podobne już padła gdzieś ale jak kolega wyżej powiedział łatwiej jest zadać je ponownie aniżeli przeszukiwać fora. Więc moje pytanie brzmi: jaka forma kreatyny jest najlepsza? Monohydrat, cytrynian, jabłczan? Słyszałem również o czymś takim jak ester kreatyny czy alfaketoglutaran kreatyny albo orotan kreatyny. I czy może ktoś wprost powiedziec jaka kreatyna jest najlepsza? Np. Olimp CREA FUSION MEGA CAPS®, CREAPURE PYRUVATE ®, KREATYNA POWDER ®
Znawca -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 12 marca 2007 21:20    Edytuj Cytuj
na tak postawione pytanie trudno jest odpowiedzieć w sposób jednoznaczny- każda forma działa jednak odrobinke odmiennie- pomimo, że każda jest kreatyną- zależne to jesyt od celu, no i dla przykładu nie bardzo miałoby sens ładować w siebie orotan gdy nie zrobiłeś jeszcze w życiu żadnego cyklu...
zadaj więc pytanie w sposób mniej teoretyczny a wiecej w praktyce dostosowane do twojej osoby/celu, stażu, budowy ciała itp./.

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

oley92

Wysłana - 12 marca 2007 21:27    Edytuj Cytuj
brałem kreatyne 1000 jakieś 1,5 miecha temu i teraz znowu chcę zacząć coś brać tylko niewiem co wybrać aby efekt był jak najlepszy
Znawca -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 12 marca 2007 21:30    Edytuj Cytuj
w sumie nie posuwałbym się przesadnie dużymi krokami- możesz wziąć jeszcze raz mono- jeśli byłeś zadowolony- możesz jabłczan, prosty acz skuteczny stak typu cell-pump.

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

oley92

Wysłana - 12 marca 2007 21:43    Edytuj Cytuj
dzięki za pomoc
pozdro
Znawca -

Odpowiedzi jest na 141 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.