Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

F A P 89

Wysłana - 10 lutego 2007 10:22    Edytuj  Cytuj
witam! mam pytanie ,własnie jestem przy końcowce mojego pierwszego cyklu i niewim czy po czyku mam zrobić jakąs przerwe od treningu czy moge poprostu odłozyć krete ale cały czas ćwiczyć? z gory dzieki za odp. pozdrawiam!

do przodu--->

arrzua

Wysłana - 10 lutego 2007 11:56    Edytuj Cytuj
Zrob sobie przerwe od kreatyny,trenuj caly czas bo jaki by byl sens ze zaczoles robic cykl?

Życie to nie bajka każdy o tym wie,
Bajkę można powtórzyć, życia już nie

jonq

Wysłana - 10 lutego 2007 16:54    Edytuj Cytuj
a ja mam pytanie czy przy braniu KREA ALKALYN trzeba brac dodadkowo jakieś sródkie transporowe ..typu dextrosa itp. ??

F A P 89

Wysłana - 10 lutego 2007 18:21    Edytuj Cytuj
TAK
z tego co mi wiadomo to do kazdej dawki kreatyny trzeba dodać glukoze (tauryne albo dextroze)

do przodu--->

klaxon

Wysłana - 10 lutego 2007 19:57    Edytuj Cytuj
witam.mam pytanie chce kupic kreatyne bedzie to moj pierwszy cykl...bylem przekonany ze mono,wszyscy pisza tu ze na pierwszy raz mono...a bylem dzis w sklepie z odżywkami i sprzedawca mowil mi ze on poleca na pierwszy raz xpanda!!!ze mono mnie zaleje woda i potem wszystko spadnie?ze mono przy boksie moze spowodowac powazna kontuzje miesni?co Wy na to???

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 10 lutego 2007 20:06    Edytuj Cytuj
do potencjalnej kontuzji razcej nie odnosi sie to nic a nic...

mono ja osobiście polecam z racji tego, że na poczatku działa najlepiej, a także ze wzgledu na wypróbowanie tego na sobie bo później może sie nie chcieć gdy zaczniesz od staków, bo faktycznie może i lepiej zadziała ale w dłuzszej perspektywie czasu lepiej sie opłaca pojedyncza forma- niekoniecznie jednak mono/choc mimo wszelkich wątpliwosci jednak ono/.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

F A P 89

Wysłana - 11 lutego 2007 10:05    Edytuj Cytuj
tak sie składa ze ja tez trenuje boks i jestem prze koncowce cyklu na mono i zadnych kontuzji nie odczułem ale zobaczymy czy mi zejdzie ta woga,w sumie mam diete wiec niepowinno duzo zejsc

do przodu--->

wolin

Wysłana - 14 lutego 2007 07:52    Edytuj  Cytuj
Siema! mam pytanie .. czy lepiej jest brać kreatynę zgodnie z zaleceniem wypisanym na opakowaniu od kreatyny: Dni trening. : 4-8kaps. przed treningiem i po treningu
Dni nietreningowe: 4-8kaps. po przebudzeniu i w połowie dnia.
Czy lepiej brać wg takiego schematu:
Dni treningowe: 5kaps. po przebudzeniu, 5kaps. po treningu
Dni nietreningowe: 5kaps. po przebudzeniu.

klaxon

Wysłana - 16 lutego 2007 17:28    Edytuj Cytuj
wiem ze robie inaczej niz wiekszosc radzi ale nawet na sfd sa rozne opinie a ja zdecyduje sie raczej jednak na xp nf + cp ,(czy sam xp ale to bymmusial z 2 puszki)...jak zazywac ?czy np w DT na czczo cp ,przed treningiem xp i po cp,a w DNT rano xp ,po poludniu cp...no i czy w dni gdy mam trening bokserski brac tez jak w DT na silce...i jak to polaczyc bo mam jeszcze sporo bcaa,carbo i glucetylu...pozdrawiam

sprajt86

Wysłana - 16 lutego 2007 18:10    Edytuj Cytuj
Cp + XP

DT:

CP na czczo
XP przed treningiem
CP po treningu

DNT:
XP na czczo
CP po poludniu

Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!

Odpowiedzi jest na 141 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.