Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kreatyna - Problem ?! Pytaj !!

Cichyq1

Wysłana - 04 sierpnia 2006 13:46    Edytuj  Cytuj
Witam,mam pytanie,czy mozna kreatyne stosowac z nitrobolonem,a jesli tak,to w jakich ilosciach i kiedy najlepiej przyjmowac.
pzdr.
ps.mam do tego jeszcze gainera,wiec jesli mozecie,to napiszcie mi kiedy mam to przyjmowac,tzn.o jakich porach i w jakich dawkach.
Za konstruktywną odpowiedz dam soga

Zmieniony przez - Cichyq1 w dniu 2006-08-04 14:33:11

Chcesz schudnąć? Kup Ludwik - pomaga w walce z tłuszczem!

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 04 sierpnia 2006 15:59    Edytuj Cytuj
jasne ze mozna, ale powiedz czy chodzi Ci o nitro 1 ktore jest no-boosterem czy nitro 2 ktore jest stackiem kreatynowym?
gainer w zaleznosci od brakow w diecie

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Ekspert -

DEXTROZER

Wysłana - 04 sierpnia 2006 16:01    Edytuj Cytuj
DT:
rano:5g kreatyny mono
przed treningiem:6-8 kap nitro
po treningu odrazu:5g kreatyny mono.

DNT :
rano:5g kreatyny mono
kilka godz przerw 4-6 kap nitro
kilka godz przerw 5 gram kreatyny mono.

GAINER niewiem jaki masz ale po treningu 100g

Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2006-08-04 16:06:52
Specjalista -

frostns

Wysłana - 04 sierpnia 2006 16:17    Edytuj Cytuj
kreatyne popija się najlepiej sokiem owocowym dlatego że sok owocowy ma dużo węglowodanów, z kolei węglowodany podnąszą poziom insuliny w organiźmie a podwyższony poziom insuliny w organiźmie podnosi wchłanialność kreatyny do mięśni, na forum najbardzie polecany jest chyba sok winogronowy ponieważ ma chyba największą ilość węgli, każdy sok ma ich dużo - jabłkowy pewnie też, ja popijam np porzeczkowym. Jeśli się myle niech mnie ktoś tam poprawi.

Cichyq1

Wysłana - 04 sierpnia 2006 16:28    Edytuj Cytuj
Oki,wielkie dzieki.
Sogi poszly

Chcesz schudnąć? Kup Ludwik - pomaga w walce z tłuszczem!

kondi169

Wysłana - 04 sierpnia 2006 21:03    Edytuj Cytuj
Witam mam pyt mam creatyne mega tabl olimp laps 150 kapsułek kiedy mam ja brac o jakiej porze i ilerazy dziennie ile kapsułek mam brac dziennie mam 16lat.Prosze o pomoc

kondi

fighter5

Wysłana - 11 sierpnia 2006 18:33    Edytuj Cytuj

Trenuję karate kyokushin. Mam 3 treningi w tygodniu, ale poza tym trenuję sobie również w domu np. sztanga, pompki, przysiady, bieganie. A pytanko brzmi Czy byłaby wskazana do tego jakaś kreatyna lub witaminy?

...:::fighter5:::...

vinceanity

Wysłana - 17 sierpnia 2006 11:20    Edytuj Cytuj
mam do Was pytanie... kreta przygotowuje miesnie do przyjecia wiekszej ilosci bialka zeby lepiej rosly (troche to kiepsko napisalem ale nie wiem jak inaczej;)) Autor napisal ze niezbedne jest spozywanie bialka. Czy jak dostarczam wystarczajaca ilosc bialka w diecie to musze dokupywac serwatke?czy to w zupelnosci wystarczy?czy moze mam zwiekszyc dzienne spozycie bialka?
pozdrawiam

www.bodysize.pl

LESIU15

Wysłana - 14 września 2006 16:21    Edytuj Cytuj
barzdo fajny artykuł ale nie widze jednego od jakiego wieku mozna brac kreatyne mam 15lat 188cm 68kg i staz 1rok czy mógłbym zacząć ją brac??

nwb

Wysłana - 14 września 2006 17:59    Edytuj Cytuj
@kondi169
DT
na czczo - 5g
po treningu - 5g
NT
na czczo - 5g

@vinceanity
jezeli z diety dostarczasz wystarczajaca ilosc bialka nie widze sensu uzupelniania serwatka tbh. Nadmiar bialka tylko przyspiesza metabolizm

@LESIU15
Jezeli cwiczysz juz jakis czas z dobrze zbilansowana dieta i treningiem i odczuwasz stagnacje mozesz pomyslesc o kretce.

Odpowiedzi jest na 141 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.