Temat został odczytany 1429 razy
słowa kluczowe: kreatyna  vitalmax 
Autor

Kreatyna Vitalmax

diakonos_0

Wysłana - 30 lipca 2008 11:03    Edytuj Cytuj
Jadł ktoś Classic i 250mesh? Ktoś to porównał w praktyce? Bo w teorii lepiej kopać powinna 250mesh.. no ale to w teorii..

Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego

JemKoxy

Wysłana - 30 lipca 2008 11:48    Edytuj Cytuj
Ano wiesz jestem na drugim tygodniu 250tki i ...kopie tak że drugi tydzień mija i sraka nie chce przejść Trzymam diete,czy biore 5 czy 10 gram też nie czuje nic specjalnego.Nie twierdze absolutnie że to nie działa ale HP jak brałem to czułem sie jak supermen jak by ktoś mnie dotknął różdżką i bym dostał jakąś megamoc.Następnym razem biorę tcm biotecha :)

diakonos_0

Wysłana - 30 lipca 2008 12:24    Edytuj Cytuj
czyli na Classic powinno być gorzej

Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego

JemKoxy

Wysłana - 30 lipca 2008 12:39    Edytuj Cytuj
Przykro mi ale o classic nie moge sie wypowiadac - nigdy nie bralem jej :)Pozdro:)

georgu Ivan Groźny

Wysłana - 30 lipca 2008 21:40    Edytuj Cytuj
Nie ma co porownywac mono z HP, bo HP zawiera bardziej zaawansowane formy kreatyny i sporo innych kopiacych dodatkow...

zdr.

MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"

JemKoxy

Wysłana - 31 lipca 2008 10:54    Edytuj Cytuj
Spoko,wiem tylko musiałem jakoś wyrazić tą różnice:)

Smokealot

Wysłana - 31 lipca 2008 12:57    Edytuj Cytuj
ja aktualnie kończe 4 tydzien cyklu na tym mono i jestem zadowolnony. tym razem robiłem fazę nasycenia i lepiej mnie klepie niż poprzedni cykl, gdzie brałem codziennie 10g. zadnych problemow żołądkowych nie mialem i nie mam. jedyne co, to wywaliło mi pryszcze na twarzy i barkach :P

"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."

diakonos_0

Wysłana - 31 lipca 2008 13:38    Edytuj Cytuj
ale jakie mono brałeś? hp. vit250 czy vit classic?

nka

Wysłana - 31 lipca 2008 16:24    Edytuj Cytuj
jesli masz srake po mono,zrob z letnia woda,mi pomoglo xD

Zmieniony przez - nka w dniu 2008-07-31 16:25:05

Smokealot

Wysłana - 31 lipca 2008 16:31    Edytuj Cytuj
classic, tą czarną - jedyny minus to, że nie chce sie rozpuszczac w zimnej wodzie, ale robie tak ze biore krete na lyzeczce do buzi, zapijam, trzymam chwile w ustach i połykam

"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."

Smokealot

Wysłana - 31 lipca 2008 16:31    Edytuj Cytuj
classic - jedyny minus to, że nie chce sie rozpuszczac w zimnej wodzie, ale robie tak ze biore krete na lyzeczce do buzi, zapijam, trzymam chwile w ustach i połykam

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kreatyna Vitalmax

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.