Czy ktoś z was kiedyś ją zażywał, jeśli tak, to jakie przyrosty?
Wczoraj zacząłem cykl. Do tej pory przez 5 miesięcy na sucho. Zaczynałem od 50-55kg teraz wyciskam 85kg. Zakupiłem jeszcze dekstrozę, którą mieszam z kreatyną, glutaminę i gainera. Jak myślicie, ile przybędzie mi masy i o ile poprawię się na ławeczce?
kreatyna jak kreatyna wystarczy poszukać w wyszukiwarce było już setki razy co do reszty to pytanie do wróżki
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1208114946000
Siodema
Wysłana - 13 kwietnia 2008 22:08
Kreatyna dobra
glutamina zbedna na tym poziomie chyba ze masz kase by walic po 10g na porcje
dextroza zbedna!
gainer wg brakow diecie
[CODE]masz diete?[/CODE]
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -
1208117320000
boguc
Wysłana - 13 kwietnia 2008 22:45
Jak myślicie, ile przybędzie mi masy i o ile poprawię się na ławeczce?
Nikt Ci jednoznacznie nie powie, bo to zależy m.in. od genetyki, treningu, diety, stylu życia, regeneracji itp. Dextroza to syf, glutamina - jak masz to bierz, na przyszłość lepiej kup bcaa jeśli chodzi o antykataboliki.
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy" 9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Ekspert -
1208119504000
wisienkaa
Wysłana - 14 kwietnia 2008 07:09
Czy aby na pewno dextroza to wydawanie kasy w błoto? Drogie to nie jest, ale czy warto kupować skoro opinie są tak podzielone, jedni uważają, że warto, a inni, że nie-]
Without rules, we are nothing but savages.
1208149793000
MARCIN n2o
Wysłana - 14 kwietnia 2008 07:35
Mom zdaniem jednak carbo to kasa w błoto lepiej kup sobie carbo zamiast tego dextro.
>Trening czyni mistrza<
Bo bez masy nie ma klasy.... Walczymy o coś k***a !!!!!!!!! SFD Team
Specjalista -
1208151330000
boguc
Wysłana - 14 kwietnia 2008 07:58
Dextroza to syf. Nie przyczynia się do transportu kreatyny, więc po co ładować w siebie węgle o bardzo wysokim IG?
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy" 9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Ekspert -
1208152718000
wisienkaa
Wysłana - 14 kwietnia 2008 20:26
Chyba jednak z tego będę musiał zrezygnować, ale póki co mam tego jeszcze trochę, więc szkoda żeby się marnowało :D Mam pytanie, kiedy warto po raz drugi stosować kreatyne w dni nietreningowe, jedna oczywiście przed śniadaniem, a druga? ja spożywam koło 8-9 wieczorem przed kolacją.