na opakowaniu jest ze 4 tabletki po treningu a w dni nie treningowe 4 w tym samym czasie co biorę po treningu, ale przeważnie tą kreatynę biorą ludzie 4 przed treningiem i 4 po treningu a w dni nietreningowe 4 kapsułki tak jak koncze trening w dni treningowe
...no, z trudem ale ujdzie, wg. mnie dzien nietreningowy jest równie ważny jak treningowy, jednak taki cykl oszczędny mozna zrobić- ale to juz absolutne minimum raczej/to nie te czasy co kreatyna kosztowala "kupe forsy"
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1195152150000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 15 listopada 2007 20:27
jw wedlug mnie 2 porcje dziennie czy to dzien treningowy czy nie
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Ekspert -
1195154825000
Luk122
Wysłana - 15 listopada 2007 23:12
treningowy czy nie jeden kij i tu i tu przeciez zuzywamy kreatyne
buahahahahhahah!!!!!!!!!!!!! Luk na **** ty piszesz to co bylo wczesniej napisane przez inna osobe!!!! nic od siebie nie wnosisz a przepisujac czyjes wypowiedzi zgrywasz extra speca: moge to udowodnic w conajmniej 10 tematach jak nie wiecej ze robisz spam przepisujac odpowiedzi!!!!!!!!!!!!! wyjdz!
kto chce szuka sposobow ,kto nie chce szuka powodow
DT: - na czczo 5g (4 kaps.) - po treningu 5g DNT: - na czczo 5g - wieczorem 5g (ta opcja niekonieczna)
To chyba najbardziej uniwersalna rozpiska jesli chodzi o dawkowanie krety. Bierz tak - bedzie git. A jak na opakowaniu pisalo ze dzienna dawka to 4kaps.(5g) to jak dla mnie (i nie tylko dla mnie) to za malo.