Jaki staż moze narazie wystarczy tylko diete dopracować???? Kreatyne kup jakieś mono vitala, czy trecka czy jeszce jakąś inną Ale jeśli chcesz mieć efekty jaknajbardziej na + to dieta na pierwszy odstrzał
życie masz do ostatnich chwil więc walcz do ostatniej kropli krwi
Znawca -
1140459825000
blefex
Wysłana - 20 lutego 2006 19:26
dieta to podstawa także opracuj diete( tu odsyłam do działu odżywianie), ewentualnie braki w diecie mozesz uzupelnić białkiem czy carbo. Jesli to twój pierwszy cykl to myśle że cp będzie dobre.
Can I at least get a blow job ?
1140459973000
kp11
Wysłana - 20 lutego 2006 19:30
bez diety ani rusz z kreatyną kasa wyrzucona w błoto
BigPussy -być może brakuje ci białka ale myslę że większe jest prawdopodobieństwo że brakuje ci ogólnie kalorii, nie piszesz nic o tym jaki jest twój metabolizm ale jeśli nie masz skłonności do odkładania fatu to samo białko bedzie prawdopodobnie złym rozwiązaniem, zanim kupoisz kreatynę powinieneś pomysleć o właściwych proporcjach w diecie i wystarczającej liczbie kalorii, jeśli to sie nie uda z pożywienia to kup gainera albo bulka a potem dopiero zastanów się nad kreatyną- odwrotnie nie da rady- jak już ktoś napisał- kasa wyrzucona w błoto- albo prawie.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1140465204000
BigPussy
Wysłana - 20 lutego 2006 21:46
Co do diety to napewno kupie bialko (chyba ostrowia) i carbo. I wogole to niemam zbyt problemow z jedzeniem ostanio mam nawet dobry apetyt:)
Kreatyne chcialbym wziac juz od marca ....
I mam pytanie czy zdaze z 2 cyklami do wakacji?? czyli Marzec biore, kwiecien przerwa, maj na kreatynie i czerwiec przerwa zeby sie ustabilizowalo.. dobrze mysle ??
Wolalbym brac kretyne w kapsulkach i odrazu zakupic na 2 cykle?? Doradzcie jaka.
1140468380000
Grozny
Wysłana - 21 lutego 2006 12:58
Jak w kapsach to np. OLimp Creatine Mega Caps. 300kapsow po 1.250g krety kosztuje~55zl. Ale tansza jest w prochu...
Mierz wysoko...
1140523126000
Twilq
Wysłana - 21 lutego 2006 13:10
I mam pytanie czy zdaze z 2 cyklami do wakacji?? czyli Marzec biore, kwiecien przerwa, maj na kreatynie i czerwiec przerwa zeby sie ustabilizowalo.. dobrze mysle ??
1. Po cyklu kreatynowym powinna nastąpić przerwa ok 6-8 tyg. (Dla regeneracji organizmu), pamiętaj że czym częściej bierzesz kretę tym szybciej organizm się do niej przyzwyczaja i efekty nie są już takie jak na początku.
2. Proponowałbym zestaw Trecka: Kraetyna + Tauryna i Dextro w gratisie. Ale Vitalmax też jest spoko.
Nie wywołuj Wilka z lasu
1140523807000
BPL-G
Wysłana - 21 lutego 2006 14:43
1. Po cyklu kreatynowym powinna nastąpić przerwa ok 6-8 tyg. (Dla regeneracji organizmu), pamiętaj że czym częściej bierzesz kretę tym szybciej organizm się do niej przyzwyczaja i efekty nie są już takie jak na początku.
jesli by robil cykle po miecha to miech przerwy wystarczy mniej wiecej tyle co trwal cykl jednak 4 tyg. to za krotko na cykl ok. 6 tyg. choc to w zaleznosci na kogo ile dziala i skup sie na diecie bo jesli tego nie zrobisz to ciezko bedzie zaliczyc cykl do udanych
Ekspert -
1140529389000
BigPussy
Wysłana - 21 lutego 2006 15:34
"zestaw Trecka: Kraetyna + Tauryna i Dextro w gratisie."
Ile taki zestam kosztuje ?? Tabsy czy proszek bo wsumie jest mi to juz obojetne ???
1140532454000
kp11
Wysłana - 21 lutego 2006 16:29
to nie możesz sobie sprawdzić w jakimś sklepie on-line ???