Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kraków treningi sztuk walk

ElektroBar

Wysłana - 15 kwietnia 2009 22:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
Chciałbym zacząć chodzić na treningi jakiejś sztuki walki jakiej konkretnie jeszcze nie wybrałem gdyż myślałem o kickboxingu kung-fu kombatach itp ale tak był bym bardzo zaiteresowany krav magą :)
Ważę gdzieś 110kg wzros kolo 185cm kondycja kiepska :D
I jeszcze jedna ważna sprawa nie mam zbyt dużych funduszy więc np 60zł może być kiepsko na miesiąc wyłozyć :P

Co byście polecili? :D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 kwietnia 2009 06:33 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Davidian

Wysłana - 16 kwietnia 2009 06:33    Edytuj Cytuj
Polecilibysmy zebys w pierwszej kolejnosci napisal nam w jakiej czesci miasta interesuja Cie te treningi.
Z tego co widze to raczej chcesz cos opartego na uderzeniach i kopnieciach tak?

ElektroBar

Wysłana - 16 kwietnia 2009 06:38    Edytuj Cytuj
zgadza się nie przepadam za zapasami itp :P

Treningi najlepiej w centrum/prądnik czerwony/olsza itp :P ale i tak mieszkam poza krakowem wiec dojechać kawałek dalej nie bedzie kłopotu :P

Davidian

Wysłana - 16 kwietnia 2009 07:23    Edytuj Cytuj
na ul. ul. Stachiewicza 33 (Szk. Podst. Nr 113) sa treningi kickboxingu.Jakies 5 minut jazdy autobusem z olszy ,pradnika czerwonego.Co do ceny i calej reszty to musialbys sie zapytac : tel. (012) 641-54-51
tel. (012) 659-01-26
tel. kom. 509 261-072
e-mail: smok.krakow@interia.pl

Jak wroce z pracy to jeszcze wrzuce jakies namiary na inne szkoly bo zaraz musze wyjsc.

Siwy29

Wysłana - 16 kwietnia 2009 23:20    Edytuj  Cytuj
Hehe jak jednak zmieniłbyś zdanie na temat zapasów to zapraszam na Kurdwanów Składka obecnie to 40 zł miesięcznie (treningi 2x w tygodniu).

Życie jest proste -jedz, śpij i trenuj zapasy!

ElektroBar

Wysłana - 17 kwietnia 2009 21:10    Edytuj Cytuj
a jak byś napisal coś więcej o tych zapasach na kurdwanowie :)

Siwy29

Wysłana - 17 kwietnia 2009 21:23    Edytuj Cytuj
W najbliższym czasie będziemy przeprowadzać nabór więc niebawem podam więcej info. Zanim jednak ruszymy z naborem i nagłaśnianiem o nim można już teraz przyjść na trening. Treningi już się odbywają -są we wtorki i czwartki o 20:00 - 21:30 na sali z matami w Gimnazjum nr 28, ul. Bujaka 15. Jak by co, to www.zapasy.krakow.pl (na razie na stronie jest sam plakat, ale godziny i miejsce treningów jest podane).

Dodam, że treningi są przeznaczone dla młodzieży i dorosłych, zwłaszcza studentów. Jest to grupa rekreacyjna przeznaczona dla osób które dotąd nie miały styczności z zapasami. Trenujemy styl klasyczny, ale elementy wolnego -jak np podstawowe wejścia w nogi będą od czasu do czasu dla urozmaicenia.

Składka jak już pisałem, to 40 zł miesięcznie.

Zmieniony przez - Siwy29 w dniu 2009-04-17 21:25:35

ElektroBar

Wysłana - 17 kwietnia 2009 22:06    Edytuj Cytuj
jako iż mam 17 lat to sie nadaje? :D

Siwy29

Wysłana - 17 kwietnia 2009 22:15    Edytuj Cytuj
Jak najbardziej Na razie najcięższy chłopak u nas waży około 95 kg ale na początek wystarczy. Bardzo rzadko pojawia się dwójka cięższych - 110 i 135 kg

ElektroBar

Wysłana - 18 kwietnia 2009 10:40    Edytuj Cytuj
rozumiem, że mozna przyjść na trening w celu zobaczenia czy mi to pasuje?

Siwy29

Wysłana - 18 kwietnia 2009 21:04    Edytuj Cytuj
Jasne, weź ze sobą rzeczy na przebranie -czyli t-shirt, spodenki i jakieś trampki. Po treningu jest możliwość wzięcia prysznica więc możesz też wziąć ręcznik. Wyjątkowo w najbliższy wtorek nie będzie treningu więc przyjdź w czwartek (23.04.2009)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kraków treningi sztuk walk

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.